
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1254199-salat-z-brokkoli-bekonom-tsibuleyu-vinogradom-ta-nasinnyam
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1254199-salat-z-brokkoli-bekonom-tsibuleyu-vinogradom-ta-nasinnyam
Салат з брокколі, беконом, цибулею, виноградом та насінням
Готуємо оригінальний та дієтичний салат.

Як пише РЕДПОСТ, броколі - один із корисних та дієтичних продуктів, доступних навіть у зимовий період.
Салат з брокколі, беконом, цибулею, виноградом та насінням
Продукти:
- 1 качан брокколі;
- 2-4 смужки бекону;
- ½-1 червона цибулина;
- 100-150 г червоного винограду;
- жменя насіння соняшнику;
- 60 г майонезу;
- 1 чайна ложка гірчиці;
- 1 зубчик часнику;
- 1 чайна ложка яблучного оцту;
- сіль за смаком;
- мелений чорний перець – за смаком.
Покроковий рецепт приготування
- Розберіть броколі на дрібні суцвіття.
- Відваріть їх на пару за 4-5 хвилин і остудіть.
- Обсмажте бекон до золотистої скоринки і також остудіть.
- Наріжте бекон та цибулю дрібними шматочками.
- Виноград розділіть на четвертинки та видаліть кісточки.
- Додайте до інгредієнтів брокколі та насіння.
- Змішайте майонез, гірчицю, подрібнений часник, оцет, сіль та перець.
- Заправте салат сумішшю, що вийшла.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ наводив правильну послідовність викладання шарів у салатницю класичного рецепту приготування оселедця під шубою.
Читайте також: