
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253874-m-yasniy-kolobok-na-vodohrescha
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253874-m-yasniy-kolobok-na-vodohrescha
М'ясний колобок на Водохреща
Колобки можна подавати як в холодному, так і гарячому вигляді як закуску або самостійну страву.
Як пише РЕДПОСТ, м'ясні колобки можна запікати в духовці разом із жиром, обсмажувати на сковороді, гасити в сметані або томатному соусі, а також смажити на грилі. Крім того, ви можете варіювати варіанти начинки і замість грибів, наприклад, покласти сир із зеленню, рис, картопляне пюре та все, що захочете.
М'ясний колобок
Продукти:
- Свинина – 150 р.
- Бекон – 100 г.
- Гриби – 50 г.
- Цибуля - ½ шт.
- Жир – для смаження;
- Соєвий соус – для маринаду;
- Сіль та перець – за смаком.
Покроковий рецепт приготування
- Наріжте свинину тонкими смужками, добре відбийте так, щоб вийшла тонка платівка,
- Натріть кожну сіллю та перцем.
- Цибулю почистіть, наріжте кубиками і обсмажте разом із грибами до готовності.
- Грибну начинку викладіть на свинячі смужки.
- Акуратно загорніть, формуючи закритий колобок.
- Кожну м'ясну кульку загорніть у тонку скибочку бекону і перев'яжіть ниткою, щоб вона не розпалася.
- Залийте колобки соєвим соусом і залиште маринуватися на 1,5 години.
Далі обробляйте колобок так, як вам до вподоби, враховуючи особливості ваших духовок, плит чи грилів.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати мінтай запечений з овочами в духовці
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Класичні та ліниві голубці: як зробити щоб вони не розвалювалися
- Риба, запечена з грибами по-карпатськи
- Біточки з хеку з сиром
- Смачний рецепт домашніх пончиків
- Пишні оладки: секрет приготування та найшвидший рецепт