27.07.2020  17:19   

У вівторок на вулиці Університетській забороняється рух транспорту

Рух буде заборонений з 8:00 до 17:00 28 липня 2020 року.


//city.kharkov.ua
Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов'язано з проведенням ремонтних робіт на водопровідній магістралі.
 
Рух транспорту по вул. Університетській, на ділянці від вул. Кузнечної до вул. Кооперативної, буде заборонений з 8:00 до 17:00 28 липня.
 
На це період об'їзд закритої ділянки буде організований по Гімназійній набережній, пров. Подільському, пров. Короленка, пров. Вірменському, пл. Павлівській та ін.
 
Також з 8:00 до 17:00 28 липня автобуси об'їжджатимуть закриту ділянку в такий спосіб:
 
(при русі в бік центру міста):
№218е, 304е: - вул. Вернадського - пров. Подільський - пров. Короленка - пров. Вірменський - пл. Павлівська і далі за маршрутом;
 
(при русі в бік пл. Конституції):
№219: - Нетіченська набережна - Гімназійна набережна - пров. Подільський - пров. Короленка - пров. Вірменський - пл. Павлівська - вул. Університетська і далі за маршрутом;
 
(при русі в бік вул. Москалівської):
№219е: - пл. Конституції - пров. Плетнівський - вул. Кооперативна - пров. Подільський - Гімназійна набережна - Нетіченська набережна і далі за маршрутом;
 
(при русі в бік пр. Гагаріна):
№246е, 304е: - пл. Павлівська - пров. Плетнівський - вул. Кооперативна - пров. Подільський - вул. Вернадського і далі за маршрутом.
 
Крім того, з 10:00 до 17:00 28 липня буде заборонений рух трамваїв по пров. Рибасівському, вул. Греківській та вул. Університетській, на ділянці від вул. Гольдбергівської до пл. Павлівської при русі в бік центру.
 
У зв'язку з цим, рух трамвая №3 буде організований наступним чином: Новожанове - вул. Москалівська - вул. Конєва - вул. Полтавський Шлях - Залютине (у зворотному напрямку - без змін).
Источник:   Міська рада
Тэги:  движение, запрет, харьков
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день