24.06.2024  19:38   

Столярно-слюсарний інструмент: як обрати та де купити

Молотки, ножівки та плоскогубці використовуються не тільки в промисловості та у великому будівництві, але й у побуті, під час дрібних ремонтних робіт. Тому в наявності столярно-слюсарний інструмент має бути не тільки у професійного майстра, але у будь-якого господаря. Питання полягає тільки в тому, як обрати дійсно якісний інструмент, який використовуватиметься, а не вкриватиметься пилом на полиці.

Столярно-слюсарний інструмент
 

Як підібрати необхідний столярно-слюсарний інструмент

Перше, про що варто подумати перед купівлею - це робота, для якої необхідний інструмент. В роботі з деревом не обійтися без молотка, киянки, цвяходера, будівельного ножа. Для роботи з металом знадобляться зубила, розвідні та трубні ключі, ножиці по металу. Для побутових цілей та дрібних ремонтних робіт можна купити готовий набір столярно-слюсарних інструментів - в таких наборах зібрані речі, які стануть в нагоді у будь-якій оселі. 
 

Як обрати якісний інструмент 

Чи то в магазині, чи то в пошуках на просторах Інтернету варто звернути увагу на певні параметри, щоб обрати дійсно якісні та довговічні інструменти: 
 
  • дерев’яні рукоятки мають бути виготовлені з деревини твердих сортів, вони мають бути “чисто” оброблені (без тріщин, сколів, задирків) та надійно закріплені;
  • гумові, пластикові елементи мають бути надійно з'єднані між собою;
  • поверхні безпосередньо інструментів мають бути гладенькими та міцними;
  • метал, з якого виготовлені інструменти, має бути стійким до корозії та до механічного впливу.
Від якості інструментів залежить в тому числі безпека користувачів. Тож під час вибору краще не економити, а звернути увагу на товари перевірених виробників. 
 
Ще один важливий момент - суб'єктивні враження від інструменту. Перш ніж здійснити покупку, варто взяти його в руки та відчути, наскільки він зручний. 
 

Де купити столярно-слюсарний інструмент

Не останню роль у виборі дійсно якісних інструментів відіграє постачальник. Купувати такі речі слід або у великих будівельних мережах, або в перевірених спеціалізованих інтернет-магазинах. Одним з таких є онлайн-майданчик Polax. Магазин Polax пропонує широкий асортимент професійного інструменту від провідних виробників і лояльну цінову політику. 
 
Чітке розуміння обсягу робіт, якісний інструмент від Polax та трохи терпіння - і будь-який проект, великий або маленький, буде реалізований якісно та вчасно. 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 

В этот день