12.04.2024  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 12 квітня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Мобільний та емоційний день. Будьте активними, але обережними у спілкуванні. Справи можуть бути продуктивними, але варто уникати конфліктів.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

День не схиляє до того, щоб займатися роботою у тиші кабінету чи домашніх стін. Навпаки, Овну потрібно внести у своє життя якнайбільше різноманітності, побувавши там, де він ще не бував, і обзавівшись новими враженнями. Прогулянка парком, романтичне знайомство, погляд у вікно електрички – все це загострить почуття Овна, як у дитинстві, повернувши яскравість фарб та вміння жити «тут і зараз».

Телець (21 квітня – 21 травня)

Зірки гороскопа схиляють Тельця до того, щоби провести цей день у тиші – і зовнішньої, і внутрішньої. Настав час відсторонитися від того, що відбувається, щоб подивитися на події збоку. Щоб налаштуватись на медитативну хвилю, Тельцю достатньо уникати активного спілкування, прислухаючись до голосу підсвідомості. Неквапливі роздуми, розслаблююча ванна, ароматичні свічки або навіть просто ліниве лежання на дивані допоможуть Тельцю зазирнути в себе, знайшовши відповіді на питання, що його хвилюють.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Чудовий день, коли почуття Близнюків будуть у рівновазі. Зірки дарують їм гармонію зі світом і з собою, і це відчують усі, хто поруч із ними. Завдяки своїм позитивним емоціям, Близнюкам буде нескладно завоювати прихильність людей і, якщо потрібно, заручитися їхньою підтримкою. Цей день є ідеальним для нових знайомств, спілкування, романтики, подорожей, творчості. Проведіть його поряд з тими, хто вам дорогий, – на вас чекає море радості, щирості та любові!

Рак (22 червня – 23 липня)

Відмінний день для того, щоб Рак зайнявся своєю кар'єрою чи вирішенням інших амбітних завдань. День наділяє його такими рисами, як організованість, сила волі та здатність рухатися до мети (особливо якщо це гідна мета). Зірки гороскопа обіцяють, що, спрямувавши енергію у потрібне русло, Рак зробить впевнений крок уперед. Єдине "але": у будь-яких справах йому не варто покладатися на оточуючих – у плані відповідальності та дисципліни їм до Рака як до Місяця далеко.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Лев має шанс переконатися у справедливості прислів'я «Не було б щастя, та нещастя допомогло». Є велика ймовірність того, що якісь несприятливі, на перший погляд, обставини обернуться для Лева успіхом. Тож не варто ремствувати на долю і робити поспішні висновки: завтра цілком може виявитися так, що під виглядом не надто позитивних подій доля підкине Леву приємний сюрприз!

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діву чекає день величезних можливостей, причому ці можливості не залежать від перешкод, що виникають на її шляху. Навпаки, Діва буде налаштована по-бойовому, тож перешкоди та складні завдання лише розпалять її азарт. Те саме стосується і суперників: завтра вони стимулюватимуть Діву, виконуючи для неї роль червоної ганчірки перед носом бика. Тож не Діві слід побоюватися перешкод, навпаки – сьогодні саме вони змушують її боротися та перемагати!

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терезам у будь-якій із сфер їхнього життя може надійти вельми приваблива пропозиція, проте перш ніж на неї погоджуватися, зірки радять як слід подумати. Можливо, пропозиція дійсно виявиться вигідною, а може бути, в ній криється каверза. Щоб це з'ясувати, Терезам слід зібрати більше інформації і лише потім ухвалити рішення. Якщо ж Терези поспішають із відповіддю, то ризикують програти, адже, як відомо, не все те золото, що блищить.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зірки попереджають Скорпіона про те, що до справ не варто ставитись надто серйозно. Особливо це стосується побутових питань, рутини та дрібниць. Страшно уявити, яка напруга може виникнути, якщо намагатися зробити все правильно, «від і до», докучаючи про найменшу помилку! Скорпіон буде налаштований так, що будь-яка неправильність здатна позбавити його душевної рівноваги. Втім, виправити це неважко: достатньо подивитися на себе збоку та не забувати про почуття гумору.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Події сприяють Стрільцеві, а доля може підкинути йому приємний сюрприз. Не виключено підвищення служби, подарунок, незаплановані гроші. Єдиний підступ сьогоднішнього дня – це стосунки з оточуючими: Стрілець може випадково зіпсувати їх, надто зосередившись на собі та своїх успіхах. Можливо, добиваючись свого, Стрілець занадто штовхатиметься ліктями або ж навпаки, його досягнення викличуть заздрість. Як би там не було, сьогодні Стрільцеві варто поводитися скромніше, намагаючись не зачіпати чужі почуття.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

День Козерога обіцяє бути наповнений емоціями та душевним спілкуванням! Зірки радять йому присвятити якнайбільше часу коханій людині, друзям та рідним. Навіть просте проведення часу в колі близьких подарує Козерогу потужний заряд позитивної енергії. Якщо ж між Козерогом і близькою людиною назріла важлива розмова, краще всього, не відкладаючи, провести його саме в цей день: сьогодні Козерога можна не перейматися тим, чи правильно його розуміють.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водолій здатний демонструвати величезну активність у справах, проте зірки гороскопа застерігають його від поспішних вчинків та рішень. День схиляє Водолія до того, щоб спочатку діяти, а потім уже розмірковувати, і це здатне позначитися на справах не найкращим чином. Щоб не наламати дров, Водолію сьогодні необхідно не подаватися емоційним поривам, приборкувати своє нетерпіння та діяти за правилом: «Сім разів відріж», тобто «відміряй»…

Риби (20 лютого – 20 березня)

 Риби мають шанс відчути себе на коні! День наділяє їх такими якостями, як рішучість, цілеспрямованість та проникливість, завдяки чому навіть складні справи даватимуться їм легко. Сьогодні Риби здатні розібратися у заплутаній проблемі, знайшовши шляхи її вирішення. Їхні плани відрізнятимуться чіткістю, а дії ефективністю, причому це стосується не лише їхніх власних справ, а й проблем оточуючих – Риби охоче виявлять широту душі та допоможуть тому, хто до них звернеться по допомогу.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день