06.02.2024  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 6 лютого для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Великий ризик витратити надто багато енергії на досягнення будь-якої мети, тож на інші справи може вже не залишитися ні сил, ні бажання. Тому, перш ніж надриватися, подумайте, а чи така важлива поставлена мета?


Фото з відкритих джерел

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овни можуть стикнутися з чутками, що негативно вплинуть на їхню кар'єру чи статус. Важливо тримати свою думку при собі та уникає чуток. Прослуховування оточення допоможе уникнути неприємностей.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Зірки радять Тельцю зайнятися своїми фінансами. День наділяє його логічністю та уважністю, завдяки чому для Тельця не важко буде спланувати свій бюджет або знайти помилку в розрахунках. Крім того, аналітичні здібності підкажуть Тельцю, куди вигідно вкласти вільні гроші та як збільшити свій капітал. Тельцю варто скористатися тим, що практично будь-які його сьогоднішні плани та дії, пов'язані з грошима (крім ризикованих та необдуманих) обіцяють виявитися успішними.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

У житті Близнюків немає місця трьом речам: бездумному «авось», інтуїції та сліпому везінню – вони здатні сильно їх підвести. Розраховувати на «вдалий збіг обставин» та «фарт» для Близнюків також продуктивно, як і чекати біля моря погоди, що штормить. Тож якщо Близнюки налаштовані досягти успіху, їм доведеться логічно прораховувати кожен свій крок і діяти тільки напевно. В іншому випадку не виключені прикри непорозуміння.

Рак (22 червня – 23 липня)

Емоції Рака обіцяють бути дуже сильними, але при цьому вони будуть у рівновазі. Таке поєднання дозволить Раку тонко відчувати та розуміти все, що відбувається навколо. Настрій оточуючих, мотиви їхніх вчинків і навіть деякі думки не будуть для Рака особливою таємницею. Його проникливість, що загострилася, може межувати з телепатією! Зірки радять Раку використати це для того, щоб проникнути в саму суть важливої для нього ситуації.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Леву не варто довіряти оточуючим – вони можуть свідомо чи мимоволі його підвести. Особливо це стосується незнайомців, а також людей його далекого кола: товаришів по службі, знайомих, сусідів. Можливо, уважно озирнувшись довкола, Лев раптом виявить, що хтось навмисне йому шкодить, розпускає плітки чи плете інтриги за спиною. А може, Леву завдадуть іншої шкоди: лають у метро, обрахують у магазині. Щоб такого не сталося, ключем до успіху для нього є пильність. І цього цілком достатньо, адже хто попереджений, той не беззбройний.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діва здатна бути надто вимогливою і до себе, і до оточуючих! День наділяє її бажанням контролювати все, що відбувається довкола. Будь-які відступи від планів вона здатна сприйняти як особисту образу. Насамперед такий настрій Діви здатний торкнутися оточуючих, виливаючись у бурчання та причіпки. Однак Діва може так само досадити і на себе, відчуваючи своє безсилля в якомусь питанні. Щоб день приніс їй більше позитивних емоцій, Діві варто змиритися з тим, що далеко не все залежить від її зусиль. А тим більше – від її бажань.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відмінний день для того, щоб Терези отримали підтримку в будь-яких своїх починаннях. Насамперед, це стосується любові та стосунків: якщо Терези збиралися завести романтичне знайомство, відкрити свої почуття або поговорити про плани на спільне життя, кращого часу для цього їм не знайти. Крім того, день надає Терезам хороші можливості для укладання договорів, нових знайомств та ділових контактів. Насіння співробітництва, дружби чи кохання обов'язково зійдуть, принесши хороші плоди.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ключем до успіху в гороскопі Скорпіона є обережність: день буде буквально наповнений напруженістю, здатною вилитися в конфлікт! У відносинах із близькими людьми у Скорпіона можливі розлад та з'ясування стосунків. Не виключені й тертя з колегами, спричинені спірними ситуаціями чи суперництвом. Якщо він хоче провести цей день плідно, то Скорпіону необхідно бути тихіше води нижче трави. Не піддатися на провокації він зможе лише озброївшись величезним запасом терпіння.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

День пробуватиме Стрільця на міцність, проте хороша новина полягає в тому, що у Стрільця маса сил, щоб цьому протистояти! Є ймовірність того, що Стрільцеві доведеться відстоювати свої інтереси, брати участь у суперечці чи навіть відбиватися від нападів оточуючих: начальства, знайомих, колег. Що б не сталося, зірки радять йому не гарячкувати, а спокійно пошукати потрібні аргументи у суперечці. Якщо не давати емоціям взяти гору, то з будь-якої ситуації можна знайти зручні двері з написом «Вихід».

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки віщують Козерогу хороший, плідний день, проте парадокс полягає в тому, що Козерог навряд чи зуміє гідно це оцінити. Навпаки, не виключено, що він без жодного приводу зазнаватиме досади і невдоволення, намагаючись позбутися дратівливих дрібниць і безладу. А може, Козеріг просто втомився. Зірки радять йому струснутись і піти назустріч усьому доброму, що йому приготувало життя!

Водолій (21 січня – 19 лютого)

У Водолія обіцяють прокинутися неабиякі організаторські здібності. Начальство може сміливо довірити йому якусь командирську ділянку робіт: керівництво відділом, організацію заходу чи новий проект. Вдома ж Водолій, швидше за все, сам придумає, як зробити так, щоб ніхто довкола не нудьгував. Можливо, у його поданні відсутність нудьги – це генеральне прибирання силами всіх членів сім'ї, а може бути дружня вечірка чи похід усією родиною в кіно – тут пощастить.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Рибам не варто навіть намагатися втілювати свої плани в життя – особливо ті, від яких багато що залежить. Якщо ж Риби не підуть цій пораді, їм доведеться приготуватися до того, що якісь їхні сьогоднішні починання застрянуть на півдорозі або дадуть збій, а якісь зазнають поразки. Відмінною рисою дня і те, що будь-які починання Риб принесуть їм у разі масу турбот. Так чи не краще день почекати? Чи варто так поспішати?

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день