15.01.2024  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 15 січня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Постарайтеся стримувати бажання повчати, інакше засмутите і себе, і інших. Найкраще виявити свої організаторські таланти на роботі чи вдома.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овен схоплюватиме все на льоту! Його мозок обіцяє працювати швидко та чітко, допомагаючи Овну орієнтуватися у найскладнішій обстановці, знаходити витончені шляхи для вирішення завдань, уважно прислухатися до чужих ідей, а також генерувати власні. Іншими словами, Овен здатний творити чудеса, і просто гріх не використовувати це для того, щоб переробити купу справ, а заразом і зміцнити свій авторитет в очах оточуючих.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Телець не налаштований ризикувати грошима, навіть якщо ситуація його до цього підштовхуватиме. Він воліє сто разів обміркувати, перш ніж зробити якийсь крок. Так що, з одного боку, Телець здатний упустити вельми привабливі фінансові перспективи, зате він точно уникне непотрібних витрат і можливих втрат. Зірки радять Тельцеві присвятити цей день веденню своєї особистої бухгалтерії. Від його уважного погляду не сховається жоден каверз!

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюки налаштовані працювати з повною самовіддачею - потреби справи вони будуть ставити куди вище власних! Через це у їхньому сьогоднішньому розкладі не виключено таких подвигів, як незапланована робота без обідньої перерви (навіть якщо у Близнюків вихідний), адже головним для них буде робота на результат. Така щира старанність здатна привернути увагу оточуючих та згодом обернутися для Близнюків приємними бонусами.

Рак (22 червня – 23 липня)

Рак демонструватиме чудове вміння працювати з інформацією! При необхідності він здатний віртуозно маніпулювати цифрами та фактами, а також аналізувати та робити правильні виводи. Завдяки цьому, Рак зуміє справити враження на оточуючих навіть у питаннях, які не належать до його компетенції – лише за рахунок свого вміння помічати деталі та проникати у саму суть.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Леву протипоказано братися за будь-які важливі проекти – є велика можливість їх провалити. Це стосується операцій, переговорів, великих грошових витрат, а також нових починань. Нічого не вдієш, краще вже перенести запуск проекту на день, ніж потім розхльобувати наслідки. Якщо Лев знехтує цією порадою, йому слід заздалегідь приготуватися до того, що складнощів виявиться на порядок більше, ніж він очікував.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У всьому, за що б Діва не бралася, вона буде схильна до останнього стояти на своєму. Можливо, в якихось випадках її впертість буде виправданим, проте далеко не завжди. Зірки попереджають Діву, що день схиляє її до стовідсоткової впевненості, але це зовсім не означає, що вона, як і будь-яка інша людина, не може помилятися. Тому, щоб не виставити себе в безглуздому світлі, Діві не слід бути надто самовпевненою.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зірки радять Терезам зайнятися налагодженням відносин з оточуючими, у тому числі і з близькими людьми. Якщо між ними та кимось ще стоїть стіна нерозуміння чи є інші невирішені питання, найкраще підняти цю делікатну тему саме сьогодні. Поговоривши відверто, до душі, Терези не тільки позбудуться вантажу, але і можуть, що їх зрозуміють. Навіть якщо проблему не вдасться вирішити миттєво, це все одно піде на користь їхнім стосункам.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зірки категорично не радять Скорпіонові обговорювати якесь важливе питання з людьми, від яких залежить просування його справ. На жаль, але день не сприяє взаєморозумінню та пошуку компромісів, через що навіть найчудовіша ідея або план Скорпіона можуть бути зарубаними на корені. Взагалі протягом дня найкращою тактикою для Скорпіона покладатиметься тільки на себе і триматиме свої плани в секреті. Ну, а якщо його таки викличуть на розмову – більше слухати, ніж говорити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Протягом дня ситуація обіцяє поставити Стрільця перед вибором. Вибір може стосуватися і робочих завдань, і взаємин з оточуючими, і особистого життя, та інших галузей. Головне, що Стрільцеві не вдасться зайняти нейтральну позицію: йому доведеться ухвалити рішення на користь одного з варіантів і діяти, виходячи з цього. Втім, у кожному варіанті будуть як свої мінуси, так і плюси. Тож Стрільцеві необхідно заздалегідь прорахувати, де плюсів для нього виявиться більше.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Козеріг буде акуратний як ніколи! Безлад здатний його дратувати, змушуючи Козерога боротися з хаосом у будь-яких його проявах. Найпростішим для нього буде розібрати завали на робочому столі, складніше – навести лад у думках та планах. Тільки розклавши все по поличках, Козеріг буде готовий нарешті приступити до решти справ. Якщо, звичайно, до кінця дня залишиться хоч якийсь час.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День ідеально підходить практично для будь-яких амбітних задумів Водолія! Кажуть, що сміливість – це друге щастя, але якщо у звичайний день із цим твердженням можна посперечатися, то і ситуація, і оточення заохочуватимуть Водолія робити рішучі і навіть зухвалі кроки, спрямовані на зміцнення свого статусу. Тож скромно відмовчатись у куточку чи зайняти нейтральну позицію у Водолія навряд чи вийде. І для його самооцінки це дуже добре.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Риби можуть зазнати прикрого почуття безсилля по відношенню до якоїсь проблеми. Можливо, вони вже довго билися над її рішенням, а може просто не знають, як до неї підступитися. Або завдання здається їм непосильним. Як би там не було, зірки радять Рибам не поспішати з висновками і відкласти проблему на потім – іншого дня більше шансів за те, що їм вдасться знайти вихід зі становища.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день