02.01.2024  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 2 січня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

На перше місце вийдуть емоції. Якщо ви хочете переконати своїх опонентів, забудьте про цифри: яскраві образи та влучні метафори досягнуть мети набагато швидше.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

Якісь події протягом дня здатні сильно засмутити Овна і навіть вибити його з колії. Не варто зневірятися! Це нормально, у справах виходить не все та не завжди. Та й на підтримку оточуючих теж постійно не варто розраховувати. Овну необхідно пам'ятати, що єдина людина, перед якою вона звітує і на яку може повністю покластися - це вона сама. І тоді розчарувань у сьогоднішньому дні буде значно менше.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Телець із самого ранку може відчувати у собі лідерські задатки! І справа не тільки в тому, що йому раптом захочеться покомандувати іншими – головне, що й оточуючі прислухатимуться до його слів. Висловлювання Тельця будуть мати переконливість, завдяки чому він зможе легко привернути до себе увагу, зацікавити, переконати у своїй правоті. Саме цим, тобто просуванням своїх проектів та ідей, Тельцю й варто зайнятися – витрачати день на побутові справи було б непробачною розкішшю.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Навколишні (у тому числі близькі) постійно відчуватимуть терпіння Близнюків. Але ж воно у них не безмежне! Не дивно, що колись чаша переповниться, і Близнюки здатні вибухнути! Щоб цього не сталося, зірки радять Близнюкам випускати пару поступово, не чекаючи, поки вона почне розпирати зсередини. Краще весь день потихеньку бурчати і сипати причіпками, аніж до останнього тримати гнів у собі, а потім закотити грандіозний скандал!

Рак (22 червня – 23 липня)

Протягом дня на Раку може чекати чимало сюрпризів! Не виключено, що завдяки цьому на якісь речі він зможе подивитися під новим кутом. Можливо, у справах, якими він займається, спливуть нові факти або хтось із оточення проявить себе з зовсім несподіваного боку. Безумовно, все це відволікатиме Рака від справ, натомість подарує свіжі враження.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Лев ризикує зарубати на корені якусь цінну ідею. У цьому винна його квапливість у прийнятті рішень і небажання вдаватися до деталей. Щоб уникнути запізнілих жалювань, йому слід бути відкритим для будь-яких нових думок, проектів та ідей. Зрештою, відмовитися від них Лев завжди встигне, то чому б не дати їм хоча б примарного шансу?

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День дозволить Діві повною мірою розкрити свої організаторські таланти – навіть якщо вони спали в неї мертвим сном. Поставити перед оточуючими завдання, розподілити обов'язки, підігріти ентузіазм - все це буде Діві по плечу. Втім, навіть якщо у Діви не буде можливості керувати іншими, їй вдасться добре організувати як мінімум себе саму. А це вже, погодьтеся, чимало.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зірки радять Терезам триматися якнайдалі від пліток та інтриг, щоб не виявитися в них втягнутими. Які б бурі не вирували навколо Терезів, їм слід залишатися осторонь, займаючись лише власними справами і зберігаючи нейтралітет. Навколишні зрештою зможуть розібратися і без них, а от якщо Терези не витримають і займуть чийсь бік, то згодом пошкодують: це може згубно позначитися на їхній репутації.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Щоб отримати бажаний результат, Скорпіон доведеться діяти виключно обхідними шляхами! Спроба поговорити безпосередньо з оточуючими навряд чи до чогось призведе. А ось такі партизанські методи, як чутки та натяки, виявляться дуже ефективними! Так що якщо Скорпіон хоче просунути свою ідею, найкраще, що він може зробити, - це поволі вкласти її в голову потрібної людини, а потім переконати його, що той до всього додумався сам.

Стрілець (23 листопада – 21 січня)

Стрільцю слід приготуватися до того, що протягом дня йому надійде несподівана, але дуже приваблива пропозиція. Воно може стосуватися його доходів, роботи чи навіть особистого життя, проте Стрільцеві, перш ніж погоджуватися, необхідно ретельно зважити всі «проти» та «за». Тільки вникнувши в деталі і прорахувавши свою вигоду з калькулятором у руках, Стрілець зможе ухвалити правильне рішення.

Козеріг (22 січня – 20 січня)

Козеріг почуватиметься справжнім суперменом! Зірки наділяють його енергією, невтомністю і азартом, завдяки яким йому по плечу згорнути будь-які гори! Особливо добре, якщо в запасі у Козерога є пара-трійка невирішених завдань: у нього є шанс блискуче здійснити навіть безнадійні задуми та плани. Втім, згортаючи гори, постарайтеся все-таки не перестаратися! Як то кажуть, все добре, що в міру.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водолій здатний здивувати оточуючих несподіваним підходом до якогось питання. Можливо, навіть йому вдасться запропонувати витончене вирішення проблеми, над якою безуспішно билося багато людей! День схиляє Водолія до нестандартного способу мислення, і це допоможе йому на багато завдань подивитися під новим кутом. Особливо добре це буде помітно у творчих Водоліїв, які зазнають припливу натхнення.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Риби будуть налаштовані вкрай незалежно! Будь-які спроби дати їм пораду або тим більше намагатися ними керувати, вони сприймуть як особисту образу. З одного боку, така позиція загрожує обернутися їм конфліктами з оточуючими. З іншого ж, самостійні Риби не приймають жодних рамок та кордонів, і це може позитивно позначитися на їхніх справах. Там, де інші десять разів зайдуть у глухий кут, Риби запропонують свіже, неординарне рішення.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день