01.01.2024  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 1 січня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Краще зайнятися тими справами, в яких ніхто вам не указ – вони вдаватимуться напрочуд швидко і чітко.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

В Овна буде загострено почуття справедливості! Він здатний грудьми кинутися на захист своїх чи чиїхось інтересів, якщо вважатиме, що оточуючі ці інтереси утискають. Що ж, іноді непогано «похитати права», а заразом і поставити кривдника на місце. Однак Овен здатний побачити порушення прав навіть там, де цього немає і близько. Або там, де це порушення можна розглянути лише під великим мікроскопом.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Телець весь день ризикує провести у пошуках істини, твердо переконаний, що вона десь поруч. Його пошуки правди можуть стосуватися всього: взаємин з оточуючими, роботи, особистого життя. Проте хоч би Тельцю здавалося, що справедливість ось-ось має перемогти, це навряд чи виявиться так. Телець може з подивом виявити, що істина в чистому вигляді – річ майже непотрібна, і крім нього вона нікому не потрібна.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Зірки радять Близнюкам йти лише прямими шляхами! Спроби вести свою гру, а тим більше щось приховати чи спотворити, можуть скінчитися сумно. Тож якщо Близнюки хочуть отримати потрібний результат, їм доведеться діяти відкрито. Навколишні теж оцінять у Близнюках чесність і прямоту, однак у спілкуванні не варто зовсім перегинати палицю: навіть у відвертості є свої межі.

Рак (22 червня – 23 липня)

У якихось питаннях Раку для досягнення потрібного результату доведеться говорити те, що від нього чекають, а не те, що він думає насправді. Або хоча б у потрібний момент промовчати про свої сумніви. Нічого не вдієш, відвертість доречна далеко не завжди, а вже у важливих розмовах – тим більше, виклавши все безпосередньо, Рак ризикує нашкодити і справі, і собі. Якщо ж він утримається від коментарів, то цілком здатний опинитися у виграші.

Лев (24 липня – 23 серпня)

У справах Лев буде налаштований рішуче та по-бойовому. Навіщо намагатися розплутати вузол, якщо його можна розрубати? Найцікавіше, що у якихось питаннях такі радикальні заходи можуть допомогти – проте далеко не у всіх. Ось чому до справ, що потребують часу та делікатного підходу, Леву краще навіть на гарматний постріл не підходити. Або ж заздалегідь змиритися з їхнім повним та беззастережним провалом.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У Діви день розгрібання завалів! Навіть якщо це не було передбачено її розкладом, ситуація, швидше за все, складеться так, що їй доведеться хоча б у чомусь навести лад. Можливо, цим «чимось» виявиться робочий стіл, а може, Діві настав час розкласти по поличках свої справи та плани. Відливати не варто, адже під час цього процесу Діва має всі шанси виявити щось забуте, але досі актуальне та досить цінне.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терези будуть перебувати в дисонансі з оточуючими, в тому числі і з близькими людьми. Їм може здаватися, що всі навколо напускають на себе надто важливий вигляд, а оточуючі ж у свою чергу будуть незадоволені безтурботністю Терезів. До справжніх тертя це навряд чи призведе, проте щоб взаєморозуміння не дало тріщину, Терезам варто частіше робити серйозне і розумне обличчя. Навіть якщо це здається їм таким кумедним!

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У справах Скорпіон здатний на рішучі, навіть радикальні заходи – особливо у сфері фінансів. Замість сім разів відміряти, він буде налаштований сім разів відрубати! З одного боку є небезпека того, що Скорпіон необдумано пустить гроші на вітер. З іншого – його бойовий настрій допоможе йому зважитися на ті фінансові кроки, які вже давно назріла необхідність зробити.

Стрілець (23 листопада – 21 січня)

У Стрільці може прокинутися критик. Причому критичність Стрільця буде меншою мірою спрямована на себе і більшою – на решту. Стрільцю може здаватися, що його зауваження змусять оточуючих засоромитися та виправити помилки, проте насправді все буде не так. Мудрі поради Стрільця пропадуть задарма, а ось критика здатна стати джерелом образ. Тож йому вирішувати, чи варто витрачати на критику нерви та сили без жодної надії на результат.

Козеріг (22 січня – 20 січня)

Існує велика ймовірність того, що оточуючі намагатимуться навантажити на Козерога свої справи або навіть зробити крайнім у якихось питаннях! Вони відчують його податливість і поступливість, намагаючись безсоромно цим користуватися! Змінити такий стан справ Козеріг зможе, тільки якщо жорстко стоятиме на своєму, припиняючи подібні спроби. Інакше весь день йому судилося присвятити чужим справам, зовсім закинувши власні.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Весь день Водолій може відчувати нав'язливий тиск із боку. Можливо, його підтискатиме час, а можливо – підганятиме обставини чи вимогливі прохання оточуючих. У будь-якому випадку, від тиску Водолію навряд чи вдасться позбутися, а отже, доведеться з ним примиритися. Найкраще, що Водолій може зробити, - це усамітнитися і постаратися спокійно зайнятися своїми справами, не відволікаючись і не оглядаючись на всі боки.

Риби (20 лютого – 20 березня)

У Риб буде рідкісний шанс зробити прорив у будь-якій справі! Головне не пропустити потрібний момент, щоб, коли він настане, діяти рішуче та чітко. Завдяки своїм активним, наполегливим діям Риби здатні далеко вирватися вперед! Цей день їм варто використати для того, щоб стрімким ривком досягти нових висот, випередивши конкурентів.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день