23.12.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 23 грудня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Діяльність у «авральному» режимі сьогодні здатна дати чудові результати! А ось африканським пристрастям краще віддати перевагу спокійному і сімейному.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

У гороскопі Овна переважатиме внутрішню рівновагу та бажання поділитися з оточуючими своїм позитивом. Завдяки цьому Овен буде схильний виявляти підвищену турботу про тих, хто знаходиться з ним поруч. Він може взяти когось під свою опіку, допомогти справою чи дружньою порадою, вислухати. Втім, від такої благодійності Овен не залишиться в накладі - подяка оточуючих підніме Овна і в чужих, і на власних очах.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Телець може з подивом виявити, що оточуючі намагаються таємно чи явно маніпулювати їм! Друзі, колеги і навіть кохана людина навряд чи проґавлять можливість трохи покомандувати Тельцем, хай навіть із найдобріших спонукань. Самому ж Тельцю буде важче, ніж звичайний чинити опір впливу ззовні: він здатний випускати ініціативу з рук, надаючи її іншим. Якщо Тельцю не подобається такий стан справ, зірки радять йому виявляти твердість, говорячи оточуючим «ні» і заважаючи їм сісти собі на шию.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

День схилятиме Близнюків до бурхливої діяльності, але їм необхідно стримуватися, щоб не наламати дров! Саме Близнюкам найлегше впасти в оману і зробити якусь прикру помилку. Більше того, через свою неуважність Близнюки можуть помилитися навіть на порожньому місці, у питанні, яке вони знають як свої шість пальців! Ось чому зірки радять їм взяти тайм-аут і добре відпочити. Ну а справи зачекають – так буде надійніше.

Рак (22 червня – 23 липня)

Зірки радять Раку присвятити якомога більше часу собі та всьому, що йому подобається, чи то хобі, фітнес, спа-салон, їжа чи шопінг. День обіцяє порадувати Рака приємною розслаблюючою атмосферою, дозволяючи відчути гармонію зі світом та собою. А от в оточенні великої кількості людей – у робочому колективі чи навіть на дружній вечірці – Рак почуватиметься не у своїй тарілці. Йому просто необхідно вирватися із суєти, щоб побути наодинці із собою. Або з людиною, яку він любить.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Поведінка Лева багато в чому залежить від того, як розвиватимуться події. Зірки наділяють його запасами прихованої енергії, проте звільнитися ця енергія здатна лише в авральному режимі. Тож якщо перед Левом не стоїть жодних надзавдань, на кшталт авралу на роботі чи порятунку світу, у його гороскопі переважатимуть апатія та лінощі. Однак достатньо статися чомусь непередбачуваному, як Лев покаже набагато більше, на що він зазвичай здатний!

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У житті Діви можливі будь-які випадковості, у тому числі й такі, які припадуть Діві не до вподоби. Запізнення через зламаний годинник, яєчня, що згоріла, «стрілка» на колготках, що виникла на порожньому місці суперечка… Все це і багато іншого може очікувати Діву в цей непередбачуваний день. Щоб звести непорозуміння до мінімуму, зірки радять Діві менше витати у хмарах і зосередитися на тому, що її оточує. Виявивши організованість, Діва покладе край небажаним сюрпризам, залишивши двері відчиненими тільки для приємних несподіванок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зірки радять Терезам поринути у фантастичний світ віртуальної реальності! Щоб почати подорож до Матриці, Терезам достатньо відкрити цікаву книгу або купити квиток на фільм. Яскрава уява зробить все інше: Терези отримають справжнє задоволення, споглядаючи неіснуючі, але такі реальні світи. Це допоможе їм відпочити від звичайних справ та зарядитися позитивною енергією. Тим більше, що до вирішення конкретних завдань день їх все одно не схиляє.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зірки не радять Скорпіонові братися за будь-які справи, де він змушений покладатися на інших, – мимоволі чи мимоволі оточуючі здатні його підвести. Це стосується будь-яких завдань і питань, які Скорпіону доведеться вирішувати, чи то робітники, чи особисті. Щоб справи протягом дня просувалися гладко, Скорпіону необхідно сподіватися лише на одну людину на світі: на себе саму. Ну а проекти, які вимагають злагоджених колективних дій, краще відкласти на згодом.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрілець ризикує стати об'єктом нападок і причіпок з боку оточуючих. Насамперед це стосується далеких знайомих та колег, проте не виключено, що навіть від коханої людини чи найкращих друзів Стрільцю доведеться вислухати свою порцію критики. Можливо, хтось із оточуючих буде незадоволений його словами, зовнішнім виглядом чи продуктивністю роботи. Хто б це не був, він про це пошкодує: якщо Стрільця як слід роздратувати, він не полізе за словом у кишеню і зуміє дати відсіч кривдникові!

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки передвіщають Козерогу чудовий день, коли він здатний демонструвати навколишнім лідерські якості та переможний настрій! При цьому чим більше складнощів буде на його шляху, тим краще: Козеріг здатний увійти в бойовий азарт, прибираючи зі шляху суперників і долаючи перепони. Зірки радять Козерогу не розмінюватися на дрібниці, а взятися за ті справи, в яких він бачить найбільший потенціал. Його енергійність та цілеспрямованість допоможуть йому зробити крок назустріч успіху.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Відмінною рисою в гороскопі Водолія може стати недолік впевненості у собі та нескінченні коливання. Через такий настрій Водолію буде складно прийняти будь-яке рішення, навіть якщо від нього буде потрібно лише вибрати одну сукню з двох. Якщо ситуація вимагатиме від нього стрімких дій, Водолій ризикує «зависнути» або зробити необдуманий крок. Щоб цього не сталося, йому необхідно зберігати холоднокровність. А краще – уникати будь-яких відповідальних кроків.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Ситуація може змусити Риб відмовитись від якихось своїх планів. Може йтися про будь-що – про плани на вечір, на відпустку, на побачення, на ремонт... Якщо це станеться, зірки радять Рибам змиритися. Поступившись чимось, Риби не пошкодують – згодом це здатне наблизити їх до мети та забезпечити успіх. А ось чого Рибам точно не варто робити, то це скаржитися на свої проблеми оточуючим. Пам'ятайте, дев'яносто відсоткам людей ваші проблеми не цікаві, а решта десять раді, що вони у вас є.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день