04.12.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 4 грудня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Відмінний день для активного відпочинку, спорту, прогулянок, спілкування, отримання нового досвіду та нових вражень. Уникайте надмірностей і отримайте максимум позитиву.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

День у Овна буде насичений спілкуванням з різними людьми! Можливі нові цікаві знайомства або зустрічі, які змінять поточні плани Овна. І хоча жодних радикальних змін зірки не обіцяють, проте день може бути багатим на цікаві повороти та нові враження. Хорошим рішенням для цього дня буде невелика подорож – як мінімум, прогулянку за місто.

Телець (21 квітня – 21 травня)

На порядку денному у Тельця першим пунктом стоятимуть суперечки, сварки та різного роду з'ясування стосунків. На жаль, до решти зірки схиляють Тельця мало. А ось що стосується суперечок та сварок, то їх кількість буде прямо пропорційна числу розмов. Іншими словами, Тельцеві краще звести спілкування з оточуючими до мінімуму. Ну, чи хоча б запастись терпінням.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

На думку Близнюків наполегливо вриватиметься вітер далеких мандрівок. Постарайтеся не виявляти цього перед начальством – навряд чи це оцінить. Але й опиратися такій пошесті теж не варто. Набагато краще витратити день, щоб обміркувати та спланувати якісь майбутні поїздки чи подорожі. Якщо ви ще не вирішили, де проведете відпустку чи найближчі вихідні, саме час цим зайнятися!

Рак (22 червня – 23 липня)

Що-що, а інформаційний голод Раку не загрожує! Він ризикує з головою поринути в атмосферу інтриг, чуток та пліток. Рак може навіть і сам не помітити, як стане рознощиком якоїсь не найдостовірнішої інформації. Намагайтеся при цьому хоча б не скочуватися до огульної критики (навіть за очі). Інакше це може ускладнити ваші стосунки з оточуючими.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Леву вкрай корисно зробити вихід у світ. Тобто опинитися в тих місцях, де зазвичай збираються якщо і не вершки суспільства, то принаймні публіка зі смаком та статусом. Можна, наприклад, відвідати модний клуб, прем'єру нового фільму чи цікаву виставку. Саме в цих місцях Лев має всі шанси завести несподіване знайомство, яке згодом дуже сприятливо позначиться на його долі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діві непогано буде влаштувати у себе вдома справжнє свято, покликати у гості друзів (особливо тих, з ким вона давно не бачилася). І не треба прив'язувати свято до якогось приводу чи дати, можна просто організувати звичайні дружні посиденьки – вони обіцяють пройти напрочуд весело та душевно. Єдине, Діві слід не надто захоплюватися спиртними напоями та уникати слизьких тем у спілкуванні.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терезам зовсім дикої здасться сама думка про те, що можна всидіти в чотирьох стінах. Не важливо як, і не важливо куди, - для Терезів головне зробити якщо і не подорож, то хоча б елементарну прогулянку. А ще краще буде вирушити до якогось клубу чи на вечірку. Без цього Терези ризикують зовсім закиснути і впасти в безпросвітне зневіру.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіонові захочеться влаштувати свято, причому не так для тіла, як для душі. Цей день добре провести у спілкуванні з коханою людиною, бажано у романтичній обстановці гарного ресторану. А ось складних і слизьких тем у розмові Скорпіону краще уникати. Поговоріть про щось дрібне, але приємне, а всі серйозні справи відкладіть на потім.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Чим-чим, а стриманістю Стрілець не відрізнятиметься! Спробувати бути стриманішим, звичайно, не завадить, але навряд чи це вдасться. Стрілець може наговорити оточуючим купу гидот і знайти купу ворогів. Але може і навпаки: перейти на позитив і знайти таку ж купу друзів. У будь-якому випадку, емоції Стрільця будуть дуже сильні та заразливі, а бажання висловлювати свої думки вголос – не завжди доречне та безпечне.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Козерога потягне туди, де люди веселяться і життя б'є ключем! При цьому емоції самого Козерога не виплескуватимуться через край. Просто йому буде приємно перебувати у веселих компаніях, заражаючись безтурботною атмосферою спільного свята. Оскільки ні до чого іншого зірки Козерога не схиляють, то чому б і не провести вільний час на якійсь вечірці чи клубі?

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Поведінка Водолія не буде обтяжена зайвими рамками умовностей та пристойностей! Водолію може навіть на якийсь час здатися, що він вищий за це. А от оточуючі можуть бути із цього приводу зовсім іншої думки. Дивлячись на таку свободу дій, вони можуть зробити не найприємніші для Водолія висновки. І ще: будьте обережнішими з цікавістю! Воно може завести вас надто далеко.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Емоції Риб постійно коливатимуться десь між поняттями «треба» і «хочу». З одного боку, справи, що накопичилися, наполегливо вимагатимуть зайнятися ними, з іншого ж – Рибам захочеться відволіктися від рутини і зайнятися чимось цікавим. Щоб не мучитися у сумнівах, Рибам варто спробувати знайти таке заняття, в якому корисне поєднується з приємним. Ну, чи хоч би розписати свій день так, щоб у ньому знайшлося місце і тому, й іншому.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день