07.11.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 7 листопада для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Найрезультативніше буде провести цей день на самоті, причому віддавати перевагу варто розумовим заняттям. Наприклад, розпланувати бюджет найближчим часом.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овен прагнутиме щирого спілкування! Звичайні поверхневі розмови можуть дратувати і навіть призводити до образ і сутичок. Однак якщо він хоче дізнатися якусь людину краще, зірки радять Овну не відкладати це на другий день. Не важливо, хто це – кохана людина Овна, колега чи партнер. Поговоріть з ним до душі, дізнайтеся, про що він думає і чого прагне. Це може стати першим кроком на шляху до особливих відносин.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Тельцю може здаватися, що він усіма силами намагається уникнути конфліктів, але самі конфлікти знаходять його. Протистояння, образи на порожньому місці – все це пишним кольором розцвітатиме там, де з'являється Телець. Насправді ж причиною непорозумінь буде саме він: день обіцяє видатися гарячим на емоції, і йому достатньо будь-якої іскри, щоб спалахнуло полум'я! Якщо Телець не хоче провести день у суперечках, то йому варто спокійніше реагувати на дрібні провокації оточуючих.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Зірки радять Близнюкам не ставити перед собою жодних нових грандіозних завдань. Це день, коли їм не варто нічого доводити – ні собі, ні іншим. Якісь справи вже зроблено, а інші поки що зачекають. Зірки радять Близнюкам взяти тимчасовий перепочинок, розслабитися та відпочити. А якщо їм не сидиться на місці, варто замість великих справ взятися за ті, які заберуть у них мінімум душевних сил – наприклад, за домашню роботу. Або хоч би розбити один великий проект на кілька легких етапів.

Рак (22 червня – 23 липня)

Контакти Раку з оточуючими буде зведено до мінімуму. І винен у цьому насамперед сам Рак – йому буде важче, ніж зазвичай, спілкуватися з людьми. Якщо ж він все ж таки змусить себе підтримувати спілкування, щось хороше з цього навряд чи вийде: його дратівливість здатна провокувати сварки. Так що зірки радять Раку покладатися тільки на себе: найкраще йому в цей день вдаватимуться ті дела, де він діє поодинці.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Лев зрозуміє зміст вислову «Все життя – театр», адже він гратиме у виставі головну роль! Відчуття, що він знаходиться на сцені, під світлом прожекторів, може переслідувати Лева весь день, змушуючи його поводитись відповідно – тобто демонстративно. Понад те, Лев здатний приміряти він трагічну роль, даючи зрозуміти оточуючим, наскільки його цінують і розуміють. Щоб трагедія не перетворилася на комедію, Леву не слід надто вже шкодувати себе – якщо привід справді є, нехай краще за нього це зроблять інші.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зірки обіцяють Діві тихий день, який краще провести в домашніх турботах або ж у будівництві планів на майбутнє. Затійте прибирання, розкладіть речі по поличках, а заразом упорядкуйте свої думки. Діві не заважає підбити підсумки того, що було зроблено останнім часом, а потім продумати план дій на найближчий час. А ось зіткнень із близькими людьми Діві необхідно уникати – навіть дрібні образи здатні вилитися у важкі сварки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терези будуть відрізнятися підвищеною цікавістю і бажанням проникнути в чужі таємниці. Якщо у звичайні дні їх не дуже хвилює, що приховують від них оточуючі, то вони здатні докласти чимало зусиль, щоб дізнатися! Втім, ситуація може складатися так, що Терези мимоволі познайомляться з чиїмось секретом або випадково вибалакають свій. Щоб цього не сталося, зірки радять їм тримати язик за зубами та обминати пліткарів стороною.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіон буде змушений постійно згадувати про фінансову сторону своїх справ і про необхідність упорядкувати їх. Це зовсім не означає, що на нього чекають проблеми з грошима – просто ситуація вимагатиме приділяти цьому питанню увагу. Гарного дня для того, щоб Скорпіон розібрався зі своїм особистим бюджетом, порахував прибуток і склав бізнес-план на найближчі тижні або дні. Слідуючи цій пораді, Скорпіон не помилиться!

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Працездатність Стрільця може здивувати навіть його самого, не кажучи вже про колег та близьких людей. Дивлячись на корінь будь-якої проблеми, Стрілець зможе зосередитися на ній і в результаті - підібрати до неї універсальний ключик. Наукові дослідження, навчання і взагалі будь-яка робота, яка потребує уважності та терпіння, вдаватиметься Стрільцю як ніколи. А ось настрій здатний давати збої: Стрілець демонструватиме свою дратівливість з приводу і без.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки радять Козерогу уникати надто великої уваги з боку оточуючих. День не схиляє Козерога до того, щоб він зумів проявити себе у найвигіднішому світлі, а отже, якщо час терпить, краще зачекати. Зате - ідеальний день для того, щоб Козеріг підготував свій майбутній успіх. Попрацюйте як слід над своїм проектом, приготуйте потрібні матеріали, продумайте аргументи - коли настане час опинитися в центрі уваги, ви зможете вразити всіх!

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водолій має всі шанси зіткнутися з таким рідкісним та цікавим явищем, як дежавю. Його внутрішній світ, фантазії, спогади та мрії змішаються з реальністю, стираючи її межі. Не дивуйтеся, якщо ви раптом зустрінете людину зі свого минулого або когось, хто дуже на нього схожий. Або вловіть знайомі риси у зовсім незнайомому місці. Не лише реальність впливає на наш внутрішній світ, а й навпаки. І Водолій матиме чудову нагоду в цьому переконатися.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Рибам потрібно налаштуватися на роботу, але зробити це їм буде нелегко! День вимагатиме від них концентрації уваги та вміння справлятися з великим напливом справ. Все це Риби готові продемонструвати, проте навколишні щоразу виводитимуть їх із себе, заважаючи зосередитися. Щоб зробити все, що вони запланували, Рибам слід хоча б на якийсь час сховатися від шуму та суєти. Тихе та затишне місце, в якому вони можуть замкнути двері на ключ, – ось усе, що потрібно Рибам, щоб згорнути гори!

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день