06.11.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 6 листопада для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Протягом дня вам на думку можуть спадати найнеймовірніші свіжі ідеї – запам'ятайте їх, щоб потім скористатися.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овну буде важко зосередитися на чомусь одному, адже навколо стільки цікавого, що очі розбігаються! Протягом дня життя здатне раз у раз підкидати йому щось цікаве, що змушує перемикати свою увагу. Нові враження, люди, ідеї, плани, справи… Здібності Овна до концентрації близькі до абсолютного мінімуму. Натомість Овен буде відкритий для будь-яких нових віянь та ідей. Якщо, звичайно, влетівши в одне вухо, вони в нього не вилетять з іншого.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Телець демонструватиме чудову бійцівську форму! І оточуючі зможуть це гідно оцінити, адже воювати Телець збирається саме з ними. Втім, в очах Тельця все може виглядати прямо навпаки: з його точки зору саме оточуючі провокуватимуть його, змушуючи захищатися. Але факт є факт: Телець буде схильний домагатися свого, мало звертаючи уваги на чужу думку та чужі інтереси.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Думки Близнюків здатні легко перескакувати з одного на інше – у їхній голові буде тісно від ідей! Це зовсім не означає, що всі їхні думки виявляться цінними, проте розум Близнюків буде відкритий і вільний від шаблонів, а значить, ймовірність зробити якусь дуже вдалу ідею у них велика. Головне - зуміти виділити дійсно варті думки із загальної маси. А ось саме з цим, як обіцяють зірки, у Близнюків можуть бути проблеми.

Рак (22 червня – 23 липня)

Рак здатний з головою захопитися будь-якою, навіть найдрібнішою, проблемою. Нав'язлива мелодія, що гримить у голові; робоче питання, що не дає спокою; сильні емоції з найменшого приводу – все це вибиватиме Рака з колії, заважаючи йому зосередитися на чомусь дійсно важливому. Втім, у цього є й свої плюси: поринаючи у свій мікросвіт, Рак здатний зрозуміти суть речей до атомів та молекул. Це допоможе йому у справах, які потребують прискіпливості та конкретики.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Зірки радять Леву пошукати свій шлях якщо і не до оточуючих сердець, то хоча б до їхніх розумів. Люди, чия думка для Лева небайдужа, зуміють повною мірою оцінити його нові ідеї та нестандартний підхід. Згодом це дозволить йому зміцнити своє становище чи підвищити свій статус. Тож, Леви, не гайте часу: якщо ви хочете продемонструвати свій інтелект у найвигіднішому світлі – сміливо йдіть вперед!

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У голові Діви може з'явитися чимало ідей щодо домашнього господарства, облаштування дачі або будинку. Щойно з'явившись, вони вимагатимуть від неї рішучих дій. Ну а оскільки поодинці такі справи не робляться, Діва захоче підключити до здійснення своїх планів домочадців. Такий командирський настрій здатний забезпечити Діві чимало претензій із боку близьких людей. Справи справами, але командувати навіщо? Та й чи так Діва впевнена у своїх грандіозних планах?

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У будинку Терезів або на їхньому робочому столі може панувати страшний безлад - Терези, навіть якщо захочуть, навряд чи зможуть позбутися безладу. Зірки кажуть, що в їхньому житті будуть зміни, і хаос навколо – лише відображення цього процесу. Терези будуть надто захоплені новими глобальними ідеями та планами, щоб витрачати час на банальне прибирання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіонові може бути дуже приваблива можливість, пов'язана з фінансами, – якщо він відмовиться від неї, то довго про це шкодуватиме. Можливо, новий проект вимагатиме від Скорпіона відмовитись від старого плану дій або навіть піти назад у якомусь питанні. Якщо Скорпіон впевнений у тому, що його нові кроки будуть набагато ефективнішими за колишні, йому варто ризикнути. Якщо ж ні – чи потрібно міняти шило на мило?

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрілець має всі шанси зробити щось дуже корисне не тільки для себе, а й для інших, але тільки в тому випадку, якщо він зуміє донести до оточуючих суть своїх новаторських ідей. Зірки обіцяють Стрільцю, що його інтелектуальний потенціал досягне захмарних висот, проте спілкування з оточуючими буде його слабким місцем. Тільки покликавши на допомогу терпіння та дипломатію, Стрільцеві вдасться обійтися без сварок і просунутися вперед у здійсненні своїх задумів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Обставини не дадуть Козерога можливості розслабитися і зайнятися тим, чим він вважає за потрібне. Навпаки, вони постійно смикатимуть його, вимагаючи активних дій. Мимоволі Козерогу доведеться прийняти ці правила гри, і наприкінці дня він навіть може увійти до смаку. У процесі Козеріг здатний з подивом виявити, що його мозок працює напрочуд ясно і чітко, пропонуючи йому витончені ходи, до яких він раніше б не додумався.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Щастя Водолія – у його власних руках! Точніше, у його власній голові. Зірки стверджують, що силою думки Водолій цілком здатний змінити світ довкола. Чи не впевнені в якійсь справі? Скажіть, що воно вам під силу. Чи відчуваєте занепад сил? Переконайтеся в тому, що ви сповнені енергії та ентузіазму! Зірки обіцяють: як ви скажете так і буде. Головне для Водолія – мислити у правильному ключі, адже не лише позитивні думки мають здатність збуватись!

Риби (20 лютого – 20 березня)

У Риб можуть виникнути труднощі із самоорганізацією та дисципліною: їм раптом захочеться порушити свій одноманітний життєвий ритм. Не опирайтеся цьому почуттю! Зірки обіцяють, що піддавшись бажанню зробити щось спонтанне, від душі, Риби не помиляються. Цей порив може принести в їхнє життя нові враження та емоції, а також дати початок новим проектам, які можуть виявитися успішними.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день