09.10.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 9 жовтня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

День обіцяє бути успішним, причому не лише для вас, а й для ваших опонентів. Тож як мінімум здорової конкуренції сьогодні не уникнути.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

Тушуватися не варто! Якщо хочете досягти свого, вмійте бути наполегливими і зумійте при необхідності постукати кулаком по столу. Ну чи якась тверда поверхня буде під рукою.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Зірки обіцяють, що сьогодні будь-яка справа сперечатися у ваших руках! Так що, набравши темпу, не гальмуйте і в трудовому пориві зумієте переробити безліч справ.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Розраховувати на оточуючих зірки не радять. Сьогодні вам буде зручніше пуститися в одиночне плавання і покладатися на власні сили. Справи, в яких все від початку до кінця ви вирішуєте самі, чекає на блискучий успіх.

Рак (22 червня – 23 липня)

Якщо раптом сьогодні вас попросять організувати або навіть провести будь-який захід – як діловий, так і особистий характер, – погоджуйтесь. Ваші зусилля винагородяться приємними бонусами.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Можуть виявитися заздрісники, які бажають вас підсидіти. Зірки радять зібрати в кулак усі свої сили, рішучість та волю, не поступаючись завойованим позиціям. Інакше відновити ці позиції потім буде дуже нелегко.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Квапливість може сильно заважати скоріше досягти результату. Затримки та пробуксовки можуть очікувати практично на будь-якому етапі та у будь-яких справах! Виправити становище можна лише якщо позбутися свого внутрішнього нетерпіння.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Рівнятися на оточуючих чи хоча б радитися з ними – така позиція навряд чи влаштує сьогодні. Позитивний момент у справах – готовність відповідати за результат. Такий підхід допоможе досягти непоганих результатів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Секрет успіху у вмінні організовувати людей, домагаючись від нього необхідних результатів. Навіть не маючи ніяких особливих прав, вам може вдасться непомітно звалити частину своїх справ на інших. І це – про диво! – буде сприйнято з розумінням.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Якщо вам доручать щось, з чим боїтеся впоратися через брак знань чи досвіду, врахуйте – невпевненість у собі може погано позначитися на результаті. Тому зірки пропонують відкинути всі сумніви, перш ніж взятися до роботи. Ну, а якщо це не вийде – перепоручити її комусь або відкласти на потім.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Гарний настрій, яким обіцяють наділити сьогодні зірки, сприятливо позначиться на стані ваших справ. Робота обіцяє сперечатися, а оточуючі тягнуться до вас і не раз протягом дня спитають його поради.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Головною рушійною силою стануть амбіції! Саме тому день чудово підходить для того, щоб робити кар'єру. До того ж зірки обіцяють, що і оточуючі поставляться до вашого поступу прихильно, і навіть здатні підштовхнути трохи вперед.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Рутіна особливо обтяжуватиме сьогодні. Щоб не впасти в тугу або стан напівсонної коми, зірки радять струснутися і щось поміняти. Найкраще, якщо знайдуться справи поза чотирьох стін – зміна обстановки поверне позитивний настрій.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день