06.10.2023  00:34   Рита Парфенова

Гороскоп на 6 жовтня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Цього дня надасть широкі можливості. Від вас потрібно виявити ініціативу і не боятися брати відповідальність на себе.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

Робочий настрій Овнів більшою мірою залежатиме від стимулу. Що це буде – миттєвий прибуток, аврал або навіть страх перед прочуханкою – зірки замовчують, проте інакше Овни можуть вдаватися до лінощів весь день.

Телець (21 квітня – 21 травня)

"Перший крок - половина справи", - девіз Тельцов на сьогодні. Якщо Телець змусить себе струснутись і взятися за справи, то не пошкодує: день пройде насичено та цікаво.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

День змусить Близнюків мобілізуватися: обстановка, що швидко змінюється, не дозволить відволікатися на мрії і мрії. Якщо вони так і не зможуть зосередитися на справах, не уникнути помилок і збоїв.

Рак (22 червня – 23 липня)

Можливо, голова Раків буде забита купою дрібних турбот, що завадить зосередитися на справді важливих речах. Це позначиться на продуктивності, та й зроблене варто перевіряти ще раз двічі: можуть вкрастися помилки.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Обговорення важливих питань краще запланувати на сьогодні – буде найлегше знайти компроміс. І взагалі, варто знайти час для залагодження найделікатніших питань із оточуючими. У цьому плані день здатний творити справжні чудеса.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діві може знадобитися чиясь порада чи допомога. Тільки спираючись на інших людей – на їхнє добре ставлення, професіоналізм, досвід, зв'язки – Діва зможе уникнути помилок і виконати те, що задумала.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терези з успіхом можуть проявити замашки керівника. День дійсно схиляє до того, щоб ухвалювати рішення та брати на себе відповідальність за них. Якщо рішення будуть зваженими, вони мають шанс показати відмінний результат.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіон несподівано може відчути, що він щось упускає з уваги. У цьому немає нічого страшного - адже неможливо бути в курсі всього. Скорпіон варто розслабитися і зосередитися на тому, що він знає точно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Фортуна обрала Стрільців своїми улюбленцями - слова "везучість", "удачливість" сьогодні для них не порожній звук. А ось до недоброзичливців Стрільців удача, навпаки, загрожує обернутися спиною.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Перш ніж братися за справи, Козерогу варто поставити собі кілька запитань. Чи не забуває він про мету, до якої йдеться? Чи весь його час і сили забирає рутина? Зірки радять Козерогу поглянути на ситуацію з боку: можливо, у картині його життя не вистачає якихось важливих штрихів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Сьогодні Водолій зуміє переконати будь-кого в чому завгодно. Так що для Водолія це чудовий день, щоб заручитися підтримкою оточуючих або просунутися у кар'єрі. Якщо є необхідність вести переговори з партнерами – кращого переговорника, ніж Водолій, не знайти!

Риби (20 лютого – 20 березня)

Можливо, на своєму шляху Риби зустрінуть чиїйсь опір або навіть відкриту протидію. Однак зірки кажуть, що якщо Риби не відступлять, то рано чи пізно досягнуть своєї мети. Вірте у свій успіх, і все у вас вийде!

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день