25.09.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 25 вересня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Будь-яка заплутана ситуація чи питання сьогодні може нарешті вирішитись, причому на вашу користь. Головне – уміння прораховувати ситуацію та готовність йти рішучі заходи.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сьогодні удача на боці Овнів, і день обіцяє зробити чимало приємних сюрпризів. Від вас потрібно небагато: не сидіти в чотирьох стінах. І не важливо, що оберете: зустріч із друзями, вирішення ділових питань чи шопінг.

Телець (21 квітня – 21 травня)

У Тельцях сьогодні прокинеться лідер: зібрати однодумців для власних планів у життя представникам цих знаків буде простіше, ніж у інші дні. Зірки радять Тельцю сміливо брати ініціативу до своїх рук.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Можливо, сьогодні знайдуться охочі вирішити свої питання за рахунок близнюків. Зірки попереджають: тримайте дистанцію з оточуючими, ніж довелося відбиватися від нав'язливих прохачів.

Рак (22 червня – 23 липня)

Інтуїція, яку Раков наділяє цей день, дозволить дивитись на світ очима оточуючих, тонко відчуваючи їхні емоції. Чи зможете попрацювати «жилеткою» для небайдужих вам людей.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Якщо не можете переламати ситуацію на свою користь, поставтеся до цього філософськи та відступіть. Попереду ви маєте багато перемог, а цей день можна використовувати для відпочинку та відновлення сил.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діва має шанс завести цікаве чи корисне знайомство, нове хобі, стати володарем потрібної інформації. Іншими словами, зірки закликають поєднувати приємне з корисним за принципом: спілкування працює на тих, хто працює на нього.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терези сьогодні з легкістю маніпулюють оточуючими, примушуючи їх виконувати свої бажання. Причому Терези можуть використовувати не лише свій дар переконання, а й свої зв'язки, чутки та інші таємні важелі – все це допоможе їм досягти результатів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Максималізм сьогодні Скорпіонам протипоказаний. Вибирайте золоту середину у всьому: у справах, у вчинках, у їжі, у розмовах, у коханні. І тоді результат не розчарує.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Схильність Стрільців до альтруїзму наділяє представників знака бажанням дбати, захищати та опікуватися, роблячи його чудовим слухачем та психоаналітиком. Єдине «але»: намагайтеся, щоб турбота не перетворилася на нав'язливість.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Для Козерогів сьогодні добрий день, щоб підкорити чиєсь серце або просунутися в кар'єрі. Варто лише включити свою харизму і оточуючі у вас у кишені.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Обов'язково постарайтеся влаштувати сімейні посиденьки. Зв'язок поколінь не лише зарядить Водоліїв оптимізмом – можливо, саме цього дня Водолій отримає несподівану допомогу чи пропозицію від своїх близьких.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Зірки радять Рибам приділити час гартуванню та навантаженням на свій організм. Порадуйте себе пробіжкою, фітнесом або походом в басейн. А заразом – таким тонізуючим видом спорту, як стрілянина очима на адресу осіб протилежної статі.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день