15.07.2023  06:30   

Гороскоп на 15 липня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Беручись за будь-яку справу, подумайте про те, чи потрібна вона вам і що ви з цього отримаєте. А то, може, й братися за нього не варто?

 

Овен (21 березня – 20 квітня)

Чи не з самого ранку Овна чекає на аврал. Йому слід приготуватися до того, що протягом дня жодної хвилини не вдасться посидіти, склавши руки. Головне, щоб Овен у паніці не почав хапатись за всі справи одночасно! Щоб не змарнувати сили, зірки радять Овну діяти стрімко, але без суєти. Все одно його енергії не вистачить на те, щоб закрити своїми грудьми відразу всі амбразури.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Запорукою успіху у справах Тельця буде його вміння самому взяти те, що йому належить по праву. Не варто чекати, що хтось раптом помітить його заслуги чи піде назустріч: то утопія. День тих, хто нагадує про себе, виявляє наполегливість, стоїть над душею, тобто діє. Можливо, комусь із оточуючих здасться, що Телець діє переважно йому на нерви – що ж, чому б і ні? Зате Телець не прогавить свого, і його проекти точно не залишаться без уваги.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюків чекає день, про які зазвичай кажуть: «Справа сперечається». Вони будуть у стані гармонії та рівноваги, в якому без надриву вирішуються практично будь-які завдання. Можливо, оточуючим здасться, що Близнюки взагалі не докладають жодних зусиль, проте насправді вони просто здатні добре організувати свій час: другорядні справи Близнюки відкладуть убік, а важливі – спокійно вирішать упродовж дня.

Рак (22 червня – 23 липня)

Рак буде подібний до Юлії Цезаря, якому блискуче вдавалося робити одночасно кілька справ! День наділяє Раку такими якостями, як енергійність, гострий розум і, головне, швидкість – завдяки їм він здатний побити всі рекорди! Навколишнім залишається тільки заздрити: навіть якщо Рак візьметься за три завдання відразу, він зможе отримати відмінний результат!

Лев (24 липня – 23 серпня)

Лев матиме дивовижну здатність відчувати потенціал і прибуток там, де інші не бачать жодної перспективи. Завдяки своєму чуття, він здатний навіть безнадійні, занедбані проекти обернути до своєї вигоди! Зірки радять Леву використати цей талант для того, щоб витончено «розрулити» найскладніші питання. Ну а потім з повним правом насолоджуватися подивом на обличчях оточуючих. Лев (24 липня – 23 серпня)

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діва відчуватиме справжній приплив енергії та сил! Її рішучості, наполегливості та енергійності у справах можна лише позаздрити. Однак у той же час день схиляє її до різкості та безапеляційності, а її рішення далеко не завжди можуть бути добре обмірковані. Саме тому зірки радять Діві, щоб уникнути помилок сім разів відміряти, перш ніж рубати з плеча. Керуючись цим нехитрим правилом, Діва не помилиться!

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терезам у справах слід бути якомога уважніше – особливо при роботі з цифрами, грошима, документами і взагалі у всіх сферах, де їх хоча б теоретично може чекати каверза. День схиляє Терези до неуважності, через що є великий ризик щось переглянути або зрозуміти не так, як потрібно. Тому порада Терезам проста: будьте пильні, читайте все, що написано дрібним шрифтом і навіть між рядків! Інакше вашою довірливістю та неуважністю хтось скористається.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіон, незалежно від свого життєвого та професійного досвіду, має шанс дізнатися щось зовсім нове для себе. Це може бути пов'язане з його роботою, захопленнями або з найближчим оточенням. Що ж, вчитися ніколи не пізно, тим більше, що гороскоп саме до цього і схиляє Скорпіона. Зірки радять йому тримати очі і вуха відкритими для інформації, що в них надходить – це збагатить Скорпіона новими знаннями.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зірки дають Стрільцеві парадоксальна порада: не вкладати всю душу в те, чим він займається. Навіть якщо Стрілець – палкий ентузіаст своєї справи, йому краще працювати в автоматичному «конвеєрному» режимі, підходячи до вирішення завдань із суто технічного боку. "Не ускладнюй!" - Девіз сьогоднішнього дня. Справа в тому, що будь-які спроби Стрільця повноцінно включитися в роботу навряд чи щось покращать, а ось спантеличити можуть. Що ж, іноді чим простіше, тим краще і саме такий день.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Козеріг буде легко знаходити з оточуючими спільну мову. Завдяки своїй комунікабельності, що прокинулася, Козеріг зможе легко залагоджувати справи, на які іншим часом він витратив би весь дар свого красномовства – причому без гарантії результату. Так що не гайте часу, Козероги! Розкажіть усім навколо про свої ідеї, заручіться підтримкою - і ви здивуєтеся тому, як швидко і легко, виявляється, можуть просуватися найсерйозніші справи.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Зірки обіцяють Водолію чудовий день для просування та запуску будь-яких проектів! Його позиції сильні, а потенціал видно неозброєним оком. Присвятивши оточуючих у свій план, Водолій здивується, скільки в нього знайдеться прихильників! Якщо ж він запустить новий проект, на нього чекають чудові перспективи. Іншими словами, Водолію дається шанс зробити щось, що закладе основу його майбутнього благополуччя. Тому зосередьтеся на головному. Не треба витрачати цей день на дрібниці.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Рибам буде складніше, ніж звичайно, формулювати свої думки. Якщо раптом потрібно викласти їх на папері, невиразності фраз Риб позаздрить сам Нострадамус! Зате їм чудово вдаватиметься все, що потрібно робити руками, а не головою. Тож зірки радять Рибам у переносному чи навіть у прямому сенсі засукати рукави. Зробіть те, що ви можете робити "на автоматі" або займіться фізичною працею. Повірте, це не так страшно, а іноді й зовсім буває корисно.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день