14.07.2023  06:30   

Гороскоп на 14 липня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

День поспішних переговорів: зірки обіцяють вигідні угоди або навіть підвищення по службі. Можливі нові знайомства, зокрема романтичні.

 

Овен (21 березня – 20 квітня)

Секрет успіху Овна в тому, щоб діяти не поодинці, а в команді! Якщо він зможе відчути себе гвинтиком у налагодженому механізмі, то в цьому випадку будь-які негаразди не зможуть вибити його з колії. Завдяки цьому настрою, Овну буде легше, ніж звичайно, справлятися з вирішенням більшості проблем. Відповіді на одні питання він отримає сам, на інші – запитавши поради у оточуючих. Та й сам Овен протягом дня не раз допоможе тим, хто потребує його. "Почуття ліктя і взаємовиручка" - з цим девізом Овен здатний зробити неможливе!
 

Телець (21 квітня – 21 травня)

Події навколо Тельця будуть відображенням його власних вчинків, думок та почуттів. «Що посієш, те й пожнеш» – девіз сьогодення. Якщо Телець буде налаштований до оточуючих агресивно, то вони з задоволенням відплатять йому тією ж монетою. Зате всі альтруїстичні пориви та добрі справи теж не залишаться непоміченими, повертаючись до Тельця сторицею. Ставтеся до інших так, як хотіли б, щоб ставилися до вас, і ви не пошкодуєте.
 

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюків у розпал дня можуть раз у раз вибивати з колії якісь турботи чи невирішені питання. Вдома їх відволікатимуть робочі проблеми, а на роботі – домашні. Це зробить їх розсіяними і може призвести до непорозумінь і збоїв. Щоб остаточно не заплутатися, зірки радять Близнюкам не відволікатися на сторонні думки та почуття, інакше кількість їх проблем може зрости.
 

Рак (22 червня – 23 липня)

Протягом дня від Рака буде потрібно вміння тримати руку на пульсі подій і пристосовуватися до ситуації, що стрімко змінюється. Якщо йому це вдасться, він зможе отримати для себе чимало вигод, зокрема, пов'язаних зі своїми доходами. Якщо ж Рак віддасть перевагу не метушитися і пустити події на самоплив, то просто залишиться при своєму. Ну, а щасливими шансами долі скористається хтось із його спритних конкурентів.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Лев навряд чи проґавить свою вигоду, в якому б несподіваному вигляді вона до нього в руки не пливла! Кажуть, що гроші не пахнуть, проте Лев буквально нюхом відчуватиме їхнє наближення і зуміє використати найменший шанс для поповнення свого гаманця. Ось чому – чудовий день для укладання угод, покупок та продажів, обговорення фінансових ідей чи влаштування на роботу. А також для розмови з начальством про підвищення зарплати – якщо, звісно, Лев має вагомі докази «за».

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діва може з подивом виявити, що оточуючі несвідомо тягнуться до неї. Колеги запитують поради або просто звуть побалакати; знайомі налаштовані доброзичливіше, ніж зазвичай, і навіть вороги поводяться коректно. А все тому, що і сама Діва буквально пройде спокійною впевненістю, яка так імпонує всім, хто з нею поруч. Зірки радять Діві запам'ятати це почуття. Спробуйте повертатися до нього знову і знову, і ви здивуєтеся, яким чарівним чином це позначиться на вашому житті!

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терезам допомагатиме їхнє яскраве образне мислення. День наділяє їх творчою жилкою та живою уявою, яку Терези можуть застосувати у будь-яких справах, особливо у розробці креативних ідей та у питаннях, що потребують нестандартного підходу. Зірки обіцяють, що Терези зі своїм свіжим поглядом на світ здатні знайти несподіване вирішення проблеми або розглянути помилку там, де її не бачать інші. Їхнім очам буде доступно набагато більше, ніж зазвичай, і цим треба користуватися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Навіть найскептичніший Скорпіон має шанс зіткнутися з низкою збігів, що відбуваються прямо на його очах протягом дня! Ці збіги можуть бути пов'язані зі справами Скорпіона або з тим, що відбувається навколо нього. Можливо, у всьому будинку вийде з ладу техніка чи хтось помилиться кілька разів поспіль. Не дивно, що все це вибиватиме Скорпіона з колії, заважаючи зосередитись на справах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У Стрільця буде рідкісна можливість заручитися заступництвом якогось високопосадовця. Стрілець здатний справити гарне враження на вищих у будь-якій обстановці – і в метушливій атмосфері офісу, і в суворій переговорній, і на корпоративній вечірці, і просто по телефону. Іншими словами, Стрільцеві варто тримати напоготові свої козирі весь день: доленосна бесіда з начальством може статися будь-якої миті!

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки обіцяють Козерогу успіх у будь-яких справах, пов'язаних із спілкуванням. Його комунікативні таланти будуть на висоті! Провести складні переговори, відстояти свою точку зору, завести нове перспективне знайомство – все це вдаватиметься Козерогу легко. Йому навіть здається, що на його шляху взагалі немає перешкод! Що ж, насправді можливо майже все – скористайтеся цим, щоб вивести своє життя на новий рівень.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Дрібні нестиковки та неприємності змусять Водолія мобілізуватися та показати все, на що він здатний! День наділяє його діловою активністю, енергійністю, вмінням швидко схоплювати суть та вирішувати питання на ходу. Всі ці якості стануть у пригоді: ситуація буде змінюватися стрімко, вимагаючи від Водолія швидких і водночас чітких рішень. Це чудовий шанс для нього зарекомендувати себе перед оточуючими – другий такий Водолію навряд чи представиться найближчими тижнями.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Голова Риб буде настільки забита різними питаннями, що вони ризикують впасти у ступор! Особливо якщо ситуація вимагатиме від них перебувати в декількох місцях одночасно або перед ними буде поставлено завдання, розібратися з яким Рибам необхідно в найстисліший термін. Однак хоч би яким щільним був графік, зірки радять Рибам для початку взятися за щось одне. Краще довести до кінця одну невелику справу, аніж весь день ганятися за десятьма зайцями і зрештою нікого не зловити.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день