12.02.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 12 лютого для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

День неможливо спланувати заздалегідь – він сам себе планує. Намагайтеся не втрачати голови, тому що не всі сюрпризи обіцяють бути приємними.

гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)

У життя Овна можуть увірватися події чи новини, які здатні багато що змінити. Не обов'язково йдеться про новини зі знаком «плюс» або «мінус» – це може бути все що завгодно: і подорож, і зустріч, і знайомство, і почуття, що раптово спалахнули, і пропозиція про нову роботу. Зірки попереджають Овна про те, що не варто пускати ситуацію на самоплив. йому необхідно в будь-якому питанні прийняти свідоме, виважене рішення, адже події можуть виявитися поворотними, зустрічі – доленосними, а почуття – на все життя.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Які рішення Телець не приймав, керуватися при цьому він буде не логікою, а інтуїцією: логіка не дозволить Тельцю точно зрозуміти, що треба робити, а що ні. А ось голос інтуїції у Тельця буде особливо гучним. Завдяки йому вночі Телець може бачити яскраві сни, а вдень – чути підказки своєї підсвідомості. Зірки радять йому не ігнорувати свій внутрішній голос – його поради допоможуть Тельцю тонко відчувати ситуацію і не прогаяти момент, коли доля буде готова зробити йому приємний сюрприз.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

У відносинах Близнюків з близькою людиною може виникнути напруженість. Можливо, їм відкриються якісь несподівані факти його біографії чи негативні риси. А можливо, Близнюки просто будуть надто вимогливими до всіх, хто перебуває з ними поряд, а в спірних питаннях не налаштовані на компроміс. Зірки радять їм добре зважити всі «за» і «проти»: чи варто нагнітати напруженість і роздмухувати з мухи слона? Звичайно, роздратування і гнів ніколи не бувають без причини, ось тільки ця причина рідко буває переконлива.

Рак (22 червня – 23 липня)

Зірки радять Раку вільний час провести там, де життя б'є ключем, щоби як слід повеселитися! Куди саме податися, залежить від його смаку: комусь подобається театр, а хтось віддасть перевагу походу на рок-концерт, на пафосну вечірку чи в кіно. Головне, щоб Рак поринув у вир спілкування: всі свої можливості він зустріне саме там. Комунікабельність Рака допоможе йому піднести себе у найвигіднішому світлі та зав'язати цікаві (і перспективні) знайомства.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Лев буде налаштований відпочивати та насолоджуватися життям, як справжній епікурій! День не схиляє його до того, щоб комусь щось доводити чи кудись поспішати. Навпаки, Лев буде налаштований за будь-яку справу братися неспішно, а якщо можливо – і зовсім його відкласти. Зірки радять Леву присвятити цей день собі, а також рідним та друзям. Можна влаштувати дружню вечірку, вибратися кудись у театр чи кафе. Лев зуміє оцінити прекрасне у всіх його проявах, чи то гарний спектакль, тепло дружнього спілкування, музика, кохання чи смачна їжа.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У справах Діва почуватиметься не найкращим чином, аж до того, що її може час від часу хилити в сон. Однак зірки обіцяють, що коли вона подолає апатію, то не пошкодує! День надасть їй цікаві можливості, скористатися якими Діва зможе тільки якщо повністю увійде в робочий ритм. Не виключено, що ці можливості будуть пов'язані з інформаційними потоками – від інтернету та книг до розмов, пліток та чуток. Так що Діві варто тримати вуха відкритими, а ось рот на замку - сказавши щось не подумавши, вона ризикує собі нашкодити.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Фінансові справи Терезів впевнено підуть у гору! Можливо, протягом дня їм надійде цікава пропозиція або хтось із знайомих віддасть борг; можливо, начальство вирішить підвищити їм зарплату або Терезам спаде на думку чудова ідея, як розбагатіти. Так чи інакше, Терезам варто уважно розглядати будь-які фінансові ідеї, що приходять до них, і можливості – навіть якщо на перший погляд вони здадуться дивними.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Головною рисою Скорпіона може стати спонтанність: його настрій не назвеш стабільним! З одного боку, Скорпіон може нервувати і дратуватися на людей, які потрапили йому під гарячу руку, з іншого ж – здатний на благородний вчинок чи інший несподіваний крок. Більше того, не лише вчинки, а й почуття Скорпіона можуть бути непідвладними логіці. Протягом дня в ньому здатна раптом прокинутися дружня симпатія до когось чи спалахнути кохання.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрільцеві варто підкоритися перебігу обставин: він може опинитися в ситуації, коли буде безсилим щось зробити. Наприклад, у нього перехоплять ініціативу або не прислухаються до його думки, а може, Стрілець просто не в змозі вплинути на події… Якщо щось подібне станеться, зірки радять Стрільцю змиритися і покластися на волю долі. Плисти за течією – наймудріше, що може зробити.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Непередбачуваний день, коли успішно добиватися свого Козеріг може найнестандартнішими методами! Якщо у якійсь із сфер свого життя Козеріг запланував зміни, сміливий крок чи експеримент, то цього дня він цілком може спробувати. Навіть не надто надійні проекти, що вимагають частки авантюризму, можуть зненацька «вистрілити» просто в «десятку»! Крім того, гороскоп дуже сприятливий для кохання – цього дня Козерог здатний приємно здивувати свого партнера.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

На перший план у гороскопі Водолія обіцяють вийти лідерські та організаторські задатки. Навколишні самі тягнуться до нього, Водолію ж залишиться тільки вести їх за собою, спрямовуючи та надихаючи. У колі сім'ї та друзів Водолій здатний організувати пікнік чи веселу вечірку, а у сферах, пов'язаних із роботою та кар'єрою, – вигідно проявити себе, продемонструвавши організаторський талант колегам та начальству. Це хороша можливість для нього зробити хороший крок кар'єрними сходами.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Зірки обіцяють Рибам день несподіванок та відкриттів! Події можуть змусити їх змінити свою думку в якомусь питанні або хтось із оточуючих зможе їх здивувати. Не виключено, що людина, про яку Риби вже склали свою думку, постане перед ними у несподіваному амплуа. Або Риби і самі зроблять щось екстраординарне - таке, чого від них ніхто не очікував. Що ж, життя набагато цікавіше за наші уявлення про нього, і у Риб буде шанс у цьому переконатися.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день