11.02.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 11 лютого для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

День сприятливий для реалізації будь-яких задумів. Сміливо переходьте від слів та планів до справи, при цьому не забувайте прислухатися до своєї інтуїції.

Гороскоп за знаками зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

Навколишні можуть здивуватися тому, наскільки Овен мотивований у будь-яких справах та сферах життя – від кохання до роботи. Він буде налаштований не просто на результат, а на результат найкращий! Секрет у тому, що його гороскоп наповнений флюїдами азарту та змагання. У всьому, за що б він не взявся, Овен озиратиметься на інших, прагнучи їх випередити. Ось чому день чудово підходить і для робітничих подвигів, і для кар'єри. Також гарний він для флірту та любові – тут Овну теж знадобиться його вміння випереджати конкурентів та прагнути перемоги.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Організація у Тельця буде на висоті! Він не схильний сидіти, склавши руки: якщо чіткого завдання перед ним не поставлено, Телець поставить її перед собою сам. Зірки наділяють його активністю та завзятістю, віщуючи успіх у справах. Будь-яке завдання він виконуватиме сумлінно та ретельно. Єдине «але»: вимогливість Тельця поширюватиметься і на оточення: якщо хтось не відповідає його високим очікуванням, Телець здатний висловити йому це прямо в обличчя.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

День Близнюків обіцяє бути повним спілкуванням: Близнюки притягуватимуть до себе людей, як магніт! Все, що б вони не говорили і не робили, викликатиме пильну увагу оточуючих, причому найчастіше ця увага буде позитивною. Люди, самі того не помічаючи, тягнуться до Близнюків, підтримуючи їхні ідеї, питаючи поради, пропонуючи допомогти. Якщо ж Близнюки ризикнуть спробувати себе оратором або виступлять ініціатором якихось проектів, результат перевершить усі очікування – дар переконання у них на висоті!

Рак (22 червня – 23 липня)

Цей день Раку варто присвятити поточним справам – це буде найкраще. Зірки наділяють Рака уважністю та акуратністю, дозволяючи переробити все те, до чого раніше у нього просто не доходили руки: відповісти на листи, зайнятися прибиранням, продумати кожну дрібницю, походити по магазинах, розробити план дій… А ось надто вже глобальні, відповідальні завдання Раку вирішувати не варто. У разі, якщо він спробує це зробити, є ризик витратити занадто багато сил, і потім довго доведеться відновлюватися. Тож краще вже братися за справи скромніші та надійніші!

Лев (24 липня – 23 серпня)

Леву буде цікаво все навколо, зірки наділяють його активністю, емоційністю, творчою енергією та невгамовною цікавістю! Навколишні можуть самі не помітити, як розкриють Леву душу, виговоривши свої секрети – настільки вдячним слухачем він буде. Окрім моря щирого спілкування, Лев може присвятити цей день будь-яким своїм інтересам – від хобі до розваг, мандрівок та кохання. Єдине, що йому буде неймовірно важко робити, це займатися рутиною - хіба що він знайде в ній родзинку, зумівши розпалити спортивний азарт.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діва здатна досягти успіху в будь-яких областях, пов'язаних з діловою сферою життя. На неї чекає успіх і зростання в кар'єрі, роботі, бізнесі, грошах. Покупки обіцяють виявитися вдалими, плани – життєздатними, а запущені проекти – прибутковими. Зірки радять Діві рішуче розпочати здійснювати все те, що вона задумала. Можливо, для якогось кроку їй не вистачає лише краплі сміливості? Адже ця крапля здатна змінити її життя.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Гороскоп Терезів якнайкраще підходить для того, щоб відкрити нову сторінку свого життя, почавши реалізовувати якісь плани. Зірки кажуть, що це день успішних, багатообіцяючих починань. Терезам потрібно скористатися цим, щоб енергійно взятися за справи. Можливо, вони давно хотіли запустити новий проект, змінити імідж, кинути палити, записатися на фітнес, зав'язати романтичне знайомство чи пошукати нову роботу? Що ж, час змін настав – дійте!

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Усі справи вдаватимуться Скорпіонові легко, без надлишку. Скорпіон перебуватиме у стані гармонії із собою та зі світом – це дасть йому перевагу у справах та спілкуванні з людьми. Цілком можливо, що в житті у Скорпіона відбудеться приємна подія, сюрприз або ж він просто без видимої причини отримуватиме задоволення від того, що відбувається. Так чи інакше, рівновага в душі дозволить Скорпіонові провести цей день не лише приємно, а й корисно: зірки дарують йому заряд енергії та творчих сил.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зірки радять Стрільцю бути обережнішими з грошима: є ймовірність збитків та втрат. Насамперед це може бути пов'язане з неуважністю та довірливістю Стрільця – він може здійснити необдуману покупку, витратити велику суму на розваги або стати жертвою обману. Щоб такого не сталося, Стрільцеві необхідно контролювати свої витрати. Найкращий варіант – це виділити наперед гроші на шопінг і не перевищувати встановлений ліміт. А ось інвестиціями, бізнесом та грою на біржі Стрільцю з його фінансовим везінням краще взагалі не займатися.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки віщують Козерогу подарунки долі. Швидше за все, приємні сюрпризи чекають на нього у сфері бізнесу чи фінансів, але можуть також торкнутися особистого життя Козерога або його відносин з людьми. Так чи інакше, посмішка Фортуни не буде випадковою: Козеріг отримає лише те, що сам заслужив. Плоди може принести його робота над проектом, в який він вклав свій час і сили, можливо, він отримає перший прибуток чи отримає підтвердження того, що знаходиться на правильному шляху.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водолію варто весь день тримати руку на пульсі подій – не виключено, що ситуація вимагатиме його обізнаності та підготовленості. Розслабившись, Водолій ризикує пропустити удар, ставши жертвою шахраїв чи заручником несприятливих обставин. Щоб цього не сталося, зірки радять Водолію ретельно стежити за всім, що відбувається довкола. Можливо, хтось намагається його дезінформувати чи обвести навколо пальця? Про всяк випадок рейтинг довіри Водолія до малознайомих людей має прагнути нуля.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Відносини Риб з оточуючими, на жаль, будуть далекі від ідеалу. Можливо, самі Риби будуть налаштовані безкомпромісно, провокуючи конфлікти довкола себе. А може, оточуючі піділлють олії у вогонь, підганяючи Риб, критикуючи або пліткуючи у них за спиною. Так чи інакше, зірки радять їм підготуватися до гострих моментів. Якщо ж Риби не хочуть провести у з'ясуваннях відносин весь день, їм варто бути гнучкішими та дипломатичнішими. І не плутати почуття гумору із безжальною сатирою.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день