10.02.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 10 лютого для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Загалом день схиляє до спокійної рутинної роботи, тому у вас є шанс переробити масу давно запланованих справ.

Гороскоп за знаками зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

Краще не братися за нові проекти, бо в цьому випадку з самого ранку все може валитися з рук Овна. Він здатний відчути занепад сил, але найгірше, що він може при цьому зробити, це почати підхльостувати себе! На жаль, але гороскоп не схиляє Овна до трудових (та й взагалі будь-яких інших) подвигів, і з цим необхідно змиритися. Намагаючись взятися за складні справи, Овен ризикує їх провалити. Щоб день не приніс розчарувань, Овну доведеться розслабитись і пливти за течією. Нехай він багато чого не встигне зробити, зате й не зможе нічому нашкодити.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Тельцю необхідно бути делікатніше з оточуючими, особливо з близькими людьми, хоча зірки, на жаль, не схилятимуть його до цього. Його нетерпимість та вимогливість можуть стати джерелом конфліктів. Якщо ж взаємні звинувачення не входять до сьогоднішніх планів Тельця, йому доведеться йти на розумні компроміси. І щоб нікого не образити, слідувати нехитрому правилу: «Не роби і не кажи іншим того, чого не бажаєш собі».

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Зірки вимагатимуть від Близнюків менше надавати значення своїм проблемам і образам, а натомість виявити турботу стосовно тих, хто перебуває з ними поруч. Можливо, йдеться про роботу, і від Близнюків знадобиться поділитися своїми знаннями та досвідом. А може, допомоги потребуватиме друг, і Близнюкам доведеться вислухати його і підтримати. Може навіть виникнути ситуація, яка поставить Близнюків перед вибором – чи допомагати комусь грошима, службовим становищем, зв'язками? Зірки радять Близнюкам, якщо це в їх силах, допомогти, зроблене добро обов'язково до них повернеться, а світ стане світлішим і кращим.

Рак (22 червня – 23 липня)

Навколишні здатні вилити на голову Рака чимало критики. Це може виявлятися в різній формі - від ласкавого жартування близьких до різкого невдоволення начальства. Навіть найменші прорахунки Рака будуть впадати в очі оточуючим, а якщо помилок немає, вони їх із задоволенням придумають. Щоб день не приніс Раку прикростей, йому варто поставитися до всього з часткою гумору. Або ж наслідувати пораду з анекдоту: «Хочеш позбутися критики? Нічого не кажи, нічого не роби і будь ніким».

Лев (24 липня – 23 серпня)

Зірки попереджають Лева про те, що від його очей приховано щось важливе! Можливо, за його спиною пасе інтрига, а він про це поки навіть не підозрює; хтось непомітно вставляє йому палиці у колеса, шкодить кар'єрі чи розпускає чутки за спиною. Щоб усе це не завдало справам та репутації Лева збитків, зірки радять йому тримати очі та вуха відкритими для будь-якої інформації. А, крім того, є сенс порадитися з тими, хто знає все про всіх – благо така корисна людина є практично в будь-якому колективі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У Діві прокинеться бухгалтер! Їй чудово вдаватимуться будь-які справи, що вимагають уважності, терпіння і пунктуальності. Завдяки цим якостям, їй не важко прочитати в договорі все, що написано дрібним шрифтом, або розібрати завали робочого столу. Особливо добре Діва рахуватиме гроші: гороскоп на цей день сприятливий для вкладень, інвестицій, планування домашнього бюджету та розумних витрат. Покупки здатні тішити Діву довгі роки, тож зірки радять їй вибратися на шопінг.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У всіх справах на першому місці у Терезів стоятиме своє «Я»! На цей день гороскоп наділяє їх величезними запасами впевненості в собі, схиляючи до егоцентризму. Через це Терези будуть схильні приймати рішення одноосібно, не прислухаючись до думки інших, проте будьте впевнені: ці рішення будуть продиктовані їхньою турботою про те, як краще. Щоправда, у оточуючих самовпевнене поведінка Терезів навряд чи знайде розуміння, отже за всіх їхніх добрих намірах не виключені конфлікти і протидія із боку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зірки радять Скорпіонові приділити особливу увагу близьким людям. Навіть якщо в нього багато роботи, варто вирватися з-під гніту справ, щоб побути разом із тими, хто йому дорогий. Можливо, Скорпіон уже давно не розмовляв із близькою людиною до душі, а може, між ними накопичилися взаємні претензії та образи? Для того, щоб все виправити, Скорпіонові не обов'язково з'ясовувати стосунки. Прогулянка парком, похід у кафе чи кіно, спільне приготування вечері – найпростіші справи, зроблені разом, повернуть у його серце мир і спокій. А що в житті може бути важливішим?

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Гороскоп Стрільця не передбачає надлишку реалістичності - Стрілець здатний повірити у дива! Цілком можливо, що якісь події, якими він стане свідком, не вкладатимуться в матеріалістичні уявлення про світ. Можливо, Стрілець зазнає почуття дежавю або на його очах станеться дивовижна подія, збіг чи явище. А може, між Стрільцем та симпатичним. Хтось пробіжить любовна іскра. Чому б і ні? Адже кохання – це теж диво, яке наука поки що не змогла пояснити.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Успіх Козерога принесуть лише прості, консервативні шляхи. Якщо він наважиться на сміливий експеримент чи покладе на експромт, то пошкодує. Проте гороскоп і не схиляє Козерога до творчих рішень, спонукаючи діяти тільки напевно. Журавлям у небі Козеріг віддасть перевагу надійній синиці в руці, і результат не змусить себе чекати: консервативний підхід допоможе йому не тільки у справах, а й у спілкуванні, і в особистому житті.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Зірки постійно схилятимуть Водолія давати навколишнім поради, причому поради ці будуть нехай і зайво емоційними, але дуже слушними! Водолій це робитиме просто так, за велінням душі, коли його ніхто не просить. Ну а якщо вже до нього звернуться за допомогою, то він зможе добре (не тільки словом, а й ділом) цю допомогу надати. Єдине «але»: тим, кого він облагодіює, треба приготуватися до активної критики з його боку. Водолій безжально вкаже на всі їхні помилки та недоліки.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Зірки передвіщають Рибам не найсприятливіший день, проте причиною цього будуть не так зовнішні обставини, як вони самі. Риби будуть схильні дратуватися на все, їх здатна вивести з себе будь-яка дрібниця! Через це можливі конфлікти, образи та непорозуміння з оточуючими. Щоб цього уникнути, Рибам необхідно звести спілкування до мінімуму і зайнятися чимось позитивним - наприклад, сходити на фітнес або подивитися життєрадісний фільм.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день