23.01.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 23 січня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Дивний день, коли жити з людьми буде легше, ніж звичайно. Отже, якщо ви хочете з кимось домовитися, варто зробити це саме сьогодні.

Гороскоп за знаками зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

Якщо в Овна намічається дискусія або навіть просто серйозна розмова, йому буде як ніколи легко прислухатися до думки іншої людини. Овен зможе подивитися на ситуацію з погляду опонента, і суперечка втратить сенс. День загострює дипломатичні здібності Овна, а заразом наділяє його мудрістю, розумінням та здатністю співпереживати. Це забезпечує йому успіх у переговорах та взагалі будь-яких справах, де треба вміти спілкуватися.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Доля Тільця – допомагати оточуючим, особливо близьким. У Тельця може прокинутися бажання бути в курсі навіть найдрібніших подій у житті якоїсь людини, піклуватися про неї та опікуватися. Якщо ж у цієї людини є проблеми, Телець здатний терпляче вислухати її, виконати роль психоаналітика та допомогти слушною порадою. Головне, щоб турбота не переросла у нав'язливість – для цього Тельцю необхідно трохи стримувати свій альтруїстичний порив.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюки налаштовані на боротьбу, проте боротися їм не буде з ким: оточуючі без бою готові присудити їм перемогу! Більше того, вони із задоволенням підуть за Близнюками, достатньо їм запропонувати якийсь проект, який потребує спільних зусиль. Загалом у будь-яких заходах з великою кількістю народу Близнюки почуватимуться «на коні», а в ролі організатора чи миротворця їм просто не буде рівних!

Рак (22 червня – 23 липня)

Зірки радять Раку присвятити час вирішенню проблем із близькими людьми – якщо, звісно, такі проблеми є. Це виявиться дуже ефективним. Якщо зазвичай спроба розібратися закінчується банальною сваркою та масою взаємних образ, то й Рак, та його близькі налаштовані на те, щоб спробувати зрозуміти один одного. Спробуйте завести розмову до душі - і ви здивуєтеся тому, що її підтримають і навіть більше: охоче підуть вам назустріч.

Лев (24 липня – 23 серпня)

У повсякденних завданнях Лев може діяти на автопілоті – настільки вправно у нього виходитимуть звичні справи! А ось на спілкування з людьми навпаки, піде чимало часу та сил. День загострює комунікаційні можливості Лева, змушуючи його не просто спілкуватися, а шукати інформацію у розмовах, дослухатися чуток, бути в курсі подій. Не виключено, що якийсь факт чи слух дасть йому до рук козир, дозволивши цими подіями помалу керувати.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

На діву чекає багато зустрічей – і запланованих, і раптових – кожна з яких може виявитися не випадковою. Це стосується романтичних знайомств, і ділових зв'язків. Особливо останніх: зірки кажуть, що якісь сьогоднішні справи, слова чи плани Діви здатні вплинути на її кар'єру, становище у суспільстві та грошовий дохід. Щоправда, цей вплив може бути не лише зі знаком «плюс», а й «мінус», тому Діві необхідно ретельно зважувати усі свої слова.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Оточуючі розраховуватимуть на підтримку Терезів, і вони цілком здатні їм її надати! День наділяє їх впевненістю в собі та харизмою лідера, тому Терезам слід приготуватися до того, що люди будуть запитувати їхні поради з будь-яких питань. І це правильно: їхні поради будуть відрізнятися продуманістю, Терези здатні ясно бачити суть речей, а тому зможуть легко вирахувати слабкі місця будь-якого плану.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіонові слід бути обережнішими з людьми, які намагаються маніпулювати їм: у цей день їхня активність висока як ніколи! Взагалі, якщо є така можливість, зірки радять Скорпіонові провести день далеко від великого скупчення народу, можливо навіть за містом, у колі найближчих людей. Інакше не виключено, що Скорпіон виявиться проти волі втягнутий у якусь чужу справу, яка в кращому разі не принесе йому нічого. А в найгіршому – принесе проблеми.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Навколишнім навряд чи варто упирати на логіку, якщо вони хочуть у чомусь переконати Стрільця. Він схильний ухвалювати рішення під впливом емоцій, а головним аргументом стане його інтуїція. Взагалі, Стрілець налаштований скоріше на творчий, ніж на діловий лад. Там, де треба виявити фантазію, йому не буде рівних, а серця людей він зможе читати як відкриту книгу. Навколишнім може навіть здатися, що проникливий Стрілець – справжній телепат.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Козеріг здатний залучити на свій бік корисних і потрібних йому людей – якщо він серйозно задасться цією метою. День наділяє його всіма можливостями, щоб завести чудові контакти в діловій сфері. Головне не сидіти, склавши руки. Козеріг повинен сам вийти на потрібних людей і почати розмову, ну а вони обов'язково піддадуться його чарівній чарівності.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Чудовий день для Водолія! Йому не загрожує відчути себе самотнім, навпаки, оточуючі буквально розриватимуть його на частини. Можливо, різні люди запросять його провести вечір у їхній компанії, і Водолію доведеться вирішувати, хто для нього цікавіший! Взагалі Водолій здатний отримати задоволення від будь-якого спілкування з людьми, навіть якщо це відбувається в процесі роботи. Особливо яскраво він зможе проявити свою індивідуальність, перебуваючи в групі, – така  особливість цього дня!

Риби (20 лютого – 20 березня)

Риби зможуть задіяти свої можливості для того, щоб маніпулювати оточуючими! Це можуть бути як прямі методи тиску - такі як суперечка, наказ і т.д., так і таємні ниточки, за які Риби здатні поволі смикати, щоб отримати потрібний їм результат. Зрештою, Риби отримають те, чого вони прагнуть, проте на це піде стільки часу та сил, що перемога їх навряд чи сильно потішить.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день