19.12.2022  06:30   

Гороскоп на 19 грудня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Сьогоднішні зміни можуть виявитися доленосними, проте не намагайтеся заздалегідь прорахувати їхній результат – це все одно не вийде. Довіртеся інтуїції та долі.

Гороскоп за знаками зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овен буде налаштований насолоджуватися життям, як справжній епікурій! День не схиляє його до того, щоб комусь щось доводити чи кудись поспішати. Навпаки, Овен буде налаштований за будь-яку справу братися неспішно, а якщо можливо – і зовсім його відкласти. Зірки радять Овну присвятити цей день собі, а також рідним та друзям. Можна влаштувати дружню вечірку, вибратися кудись у театр чи кафе. Овен зуміє оцінити прекрасне у всіх його проявах, чи то гарний спектакль, тепло дружнього спілкування, музика, кохання чи смачна їжа.

Телець (21 квітня – 21 травня)

У справах Телець почуватиметься не найкращим чином, аж до того, що його може час від часу хилити в сон. Однак зірки обіцяють, що якщо він подолає апатію, то не пошкодує! День надасть йому цікаві можливості, скористатися якими Телець зможе лише тоді, коли повністю увійде в робочий ритм. Не виключено, що ці можливості будуть пов'язані з інформаційними потоками – від інтернету та книг до розмов, пліток та чуток. Тож Тельцю варто тримати вуха відкритими, а ось рот на замку – сказавши щось не подумавши, він ризикує собі нашкодити.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Фінансові справи Близнюків впевнено підуть угору! Можливо, протягом дня їм надійде цікава пропозиція або хтось із знайомих віддасть борг; можливо, начальство вирішить підвищити їм зарплату або Близнюкам спаде на думку чудова ідея, як розбагатіти. Так чи інакше, Близнюкам варто уважно розглядати будь-які фінансові ідеї, що приходять до них, і можливості – навіть якщо на перший погляд вони здадуться дивними.

Рак (22 червня – 23 липня)

Головною рисою раку може стати спонтанність: його настрій стабільним не назвеш! З одного боку, Рак може нервувати і дратуватися на людей, які потрапили йому під гарячу руку, з іншого ж – здатний на благородний вчинок чи інший несподіваний крок. Більше того, не лише вчинки, а й почуття Рака можуть бути непідвладними логіці. Протягом дня в ньому здатна раптом прокинутися дружня симпатія до когось чи спалахнути кохання.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Леву варто підкоритися перебігу обставин: він може опинитися в ситуації, коли буде безсилим щось зробити. Наприклад, у нього перехоплять ініціативу чи не прислухаються до його думки, а може, Лев просто не зможе вплинути на події… Якщо щось подібне станеться, зірки радять Леву змиритися і покластися на волю долі. Плисти за течією – наймудріше, що може зробити.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Непередбачуваний день, коли успішно добиватися свого Діва може нестандартними методами! Якщо у якійсь із сфер свого життя Діва запланувала зміни, сміливий крок чи експеримент, у цей день вона може спробувати. Навіть не надто надійні проекти, що вимагають частки авантюризму, можуть зненацька «вистрілити» просто в «десятку»! Крім того, гороскоп дуже сприятливий для кохання – цього дня Діва здатна приємно здивувати свого партнера.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

На перший план у гороскопі Терезів обіцяють вийти лідерські та організаторські задатки. Навколишні самі тягнуться до них, Терезам же залишиться тільки вести їх за собою, спрямовуючи та надихаючи. У колі сім'ї та друзів Терези здатні організувати пікнік чи веселу вечірку, а у сферах, пов'язаних із роботою та кар'єрою, – вигідно проявити себе, продемонструвавши організаторський талант колегам та начальству. Це хороша можливість для них зробити хороший крок кар'єрними сходами.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зірки обіцяють Скорпіонові день несподіванок та відкриттів! Події можуть змусити його змінити свою думку в якомусь питанні або хтось із оточуючих зможе його здивувати. Не виключено, що людина, про яку Скорпіон вже склав свою думку, постане перед нею в несподіваному амплуа. Або Скорпіон і сам зробить щось екстраординарне – таке, чого від нього ніхто не очікував. Що ж, життя куди цікавіше наших уявлень про нього, і Скорпіон матиме шанс у цьому переконатися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У життя Стрільця можуть увірватися події чи новини, які здатні багато що змінити. Не обов'язково йдеться про новини зі знаком «плюс» або «мінус» – це може бути все що завгодно: і подорож, і зустріч, і знайомство, і почуття, що раптово спалахнули, і пропозиція про нову роботу. Зірки попереджають Стрільця про те, що не варто пускати ситуацію на самоплив. Йому необхідно в будь-якому питанні прийняти свідоме, виважене рішення, адже події можуть виявитися поворотними, зустрічі – доленосними, а почуття – на все життя.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Хоч би які рішення Козерог приймав, керуватися при цьому він буде не логікою, а інтуїцією: логіка не дозволить Козерогу точно зрозуміти, що треба робити, а що ні. А ось голос інтуїції у Козерога буде особливо гучним. Завдяки йому вночі Козеріг може бачити яскраві сни, а вдень – чути підказки своєї підсвідомості. Зірки радять йому не ігнорувати свій внутрішній голос – його поради допоможуть Козерогу тонко відчувати момент та діяти у правильному ключі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

У відносинах Водолія з близькою людиною може виникнути напруженість. Можливо, йому відкриються якісь несподівані факти його біографії чи негативні риси. А може, Водолій просто буде надто вимогливим до всіх, хто перебуває з ним поруч, а в спірних питаннях не налаштований на компроміс. Зірки радять йому добре зважити всі «за» і «проти»: чи варто нагнітати напруженість і роздмухувати з мухи слона? Звичайно, роздратування і гнів ніколи не бувають без причини, ось тільки ця причина рідко буває переконлива.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Зірки радять Рибам вільний час провести там, де життя б'є ключем, щоби як слід повеселитися! Куди саме податися, залежить від їхнього смаку: комусь подобається театр, а хтось віддасть перевагу походу на рок-концерт, на пафосну вечірку чи в кіно. Головне, щоб Риби поринули у вир спілкування: всі свої можливості вони зустрінуть саме там. Комунікабельність Риб допоможе їм піднести себе у найвигіднішому світлі та зав'язати цікаві (і перспективні) знайомства.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день