30.10.2022  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 30 жовтня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Найкраще, що можна зробити у вільний час, це завалитися на диван з книгою, втім, будь-які інші види інтелектуального відпочинку цілком підійдуть.

Гороскоп за знаками зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

Якщо хочете справити враження на оточуючих, зробіть ставку на свій розум та інтелект. Сьогодні будуть затребувані теми, далекі від світської балаканини: політика, економіка, філософія, математика...

Телець (21 квітня – 21 травня)

Ідеї ​​благоустрою свого житла, що прийшли сьогодні на думку, ви намагатиметеся реалізувати силами близьких. Якщо мова про генеральне прибирання – це ще не біда. Головне, нашвидкуруч не починати велику перестановку меблів або навіть ремонт.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Таємниці Всесвіту займають вас більше злободенних проблем. І все ж таки намагайтеся правильно розставляти пріоритети, щоб вся енергія не пішла в порожні розмови.

Рак (22 червня – 23 липня)

Сьогодні у вас прокинеться фінансист – мозок працюватиме чітко, жонглюючи цифрами та фактами. Якщо присвятите день думкам про те, як поліпшити матеріальне становище, ви зможете розробити план, який допоможе непогано заробити.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Гадати, що діється в душах людей, ви не будете, а захочете дізнатися про це точно за допомогою питань у лоб. Втім, не таїтимете від оточуючих і свої думки, докладно пояснюючи, чого хочете. B така практика виявиться ефективною.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ви здатні добре працювати в команді, якщо чітко розумієте, що робите і для чого. Якщо ж оточуючі не визнають за потрібне посвячувати вас у всі деталі, їм же гірше – доведеться їм все робити самим.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зірки радять зосередитись на створенні інтелектуальних зв'язків з людьми. Адже для глибших відносин лише симпатій мало, необхідно знайти спільні теми та інтереси.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Запорука успішного дня – це план, що враховує найдрібніші деталі. Не важливо, про що йдеться, – про велику подію чи вечірку для вузького кола осіб. Спланувавши будь-яку дію заздалегідь, приречете її на успіх!

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зірки радять вибратися кудись, де є шанс зустрітися та поговорити з цікавими, знаючими людьми. Така розмова вас зараз потрібна, як ковток свіжого повітря!

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Навіть якщо ви не надто любите інтелектуальні дискусії, сьогодні можете зробити виняток із правил. Мета цього проста: ви настільки впевнені у своїй інтелектуальній перевагі, що не проти продемонструвати її всім навколо.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Будь-яка справа може забуксувати, якщо надто багато думати і все ускладнювати. Сьогодні ви ризикуєте заблукати в лабіринті власних думок, викликаючи невдоволення оточуючих.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Будьте уважнішими до всього, що відбувається навколо: оточуючі говоритимуть важливі речі. Зможете зібрати інформацію з якогось питання, почути цінну пораду чи чудову ідею.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день