19.11.2023  13:34   

У Харкові відкрилась виставка "I LOVE KHARKIV" (фото)

18 листопада в Муніципальній галереї відкрилась виставка картин "I LOVE KHARKIV" харківської художниці Оксани Бойко.

Харків, виставка
 
"Харків — це місто протилежностей, це про суворість і про ніжність водночас. Привіт, я Оксана, і я люблю малювати місто. З 4 років я живу у найгарнішому місті на Землі, а з 6 років отримую художню освіту.
 
Так склалося, що любов до малювання і любов до мого міста перетнулися, і тому стався цей проєкт. Точніше, це навіть не проєкт, а мій образ життя, відшукувати прекрасне в повсякденних вулицях, в миттєвостях, що трапляються з нами щоденно, в людях, що проходять повз, в незнайомцях, які разом зі мною їдуть в метро. В живописі я втілюю те, що мені здається красивим.
 
Мені щиро подобається відшукувати кольорові плями у нагромадженні рекламних вивісок, у купі незаконно побудованих кіосків, у кольорових торгових центрах, або годинами малювати безкрайню Салтівку, намагаючись графічними рисочками і точками відділити один будинок від іншого.
На цій виставці ділюсь з вами любов'ю до свого міста і пропоную подивитись на нього так, як бачу його я. Харків очима його мешканки."
 
Оксана Бойко закінчила Харківську Державну Академію Дизайну та Мистецтв у 2022 році (кафедра Книжкової графіки — бакалавр, кафедра Книжкової графіки — магістр). Основними напрямками її діяльності є живопис, графіка та ілюстрація, повідомляє РЕДПОСТ.
 
Виставка триватиме до 16 грудня 2023 року у АРТпідвалі. 13:00 - 18:00 ср-нд.
 
Щоб потрапити на виставку, потрібно написати в Дірект сторінки Муніципальної галереї в Інстаграм @m__gallery__ чи зателефонувати 096 629 31 23.
 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

Фотогалерея

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день