
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274471-gotuemo-makaroni-z-baklazhanami-ta-gribami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274471-gotuemo-makaroni-z-baklazhanami-ta-gribami
Готуємо макарони з баклажанами та грибами
Варіант смачної та відносно швидкої страви до сніданку чи вечері.

Як пише РЕДПОСТ, це страва, продукти для якої завжди можуть бути під рукою.
Макарони з баклажанами та грибами
Продукти:
- 400гр макаронних виробів,будь-якої форми (крім вермішелі та локшини)
- 1 баклажан
- 200 гр грибів
- 1 морква
- 1 болгарський перець
- 150 гр квашеної капусти
- 4-5 зубків часнику
- 4-5ст л соняшникової олії
- Сіль за смаком
- 0,5 ч.л.чорного перцю,
- 0,5 ч.л.суміш перців (можна додати улюблені спеції)
- 30 грн зелені:петрушки чи кінзи.
Покроковий рецепт приготування:
- Порізати пелюстками часник
- Підсмажити часнк на сковорідці протягом хвилини та швидко прибрати з неї у бік.
- Баклажани порізати на невеликі шматки
- Підсмажити баклажани на сковорідці без додавання олії
- Прибрати зі сковороди .
- Гриби не мити, підсмажити на сковорідці
- Прибрати з неї.
- На сковорідку вилити 4-5 ст л.соняшникової олії
- Цибулину порізати на невеликі шматки
- Моркву натерти на тертці
- Квашену капусту подрібнити
- Болгарський перець порізати на невеликі шматки
- Всі ці інгредієнти з'єднати, покласти на сковорідку.
- Перемішати
- Тушити протягом 5 хвилин на середньому вогні
- Висипати в сковорідку сухі макарони
- Все перемішати
- Залити всю суміш 1 л окропу
- Тушити 6-7 хвилин під кришкою на сильному вогні перемішуючи.
- Посолити за смаком.
- Додати чорний перець,суміш перців та інші спеції (за бажанням).
- Довести страву до готовності без крышки.
- Додати до готової пасти смажений часник,баклажан та гриби,поклавши їх зверху, не перемішувати.
- Прикрасити подрібненою зеленню...
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати ефектний салат з куркою та апельсином.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо макарони з копченими ковбасками у томатно-вершковому соусі
- Готуємо макарони з болгарським перцем і вершками у горщиках
- Швидкі супи: кращі рецепти
- Готуємо французьку запіканку з м'ясним фаршем тімбаль
- Апетитна вегетаріанська паста
- Свіжа зелень взимку: як зберегти корисні властивості