
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273510-gotuemo-aromatniy-videnskiy-shnitsel-iz-kurki-v-duhovtsi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273510-gotuemo-aromatniy-videnskiy-shnitsel-iz-kurki-v-duhovtsi
Готуємо ароматний віденський шницель із курки в духовці
Смачний, м'який та ніжний рецепт, якому понад 500 років.

Як пише РЕДПОСТ, готувати шницель – тонкий шматок м'яса, обсмажений у великій кількості олії – можна по-різному. В Австрії ця страва з'явилася в XIV-XV століттях. Його завезли купці з Італії.
Віденський шницель із курки в духовці
Продукти:
- 1 кг курячого філе,
- 2 яйця,
- 2 ст. жирних вершків,
- 140 г борошна,
- 200 г панірувальних сухарів,
- 0,5 ч.л. соди,
- 0,5 ч.л. меленого чорного перцю,
- 0,5 ч.л. хмелі-сунелі,
- 1 ч. л. солі.
Покроковий рецепт приготування:
- Куряче філе нарізати товстими пластинами,
- Загорнути у харчову плівку
- Ретельно відбити.
- Яйця змішати з вершками, спеціями, содою та сіллю
- Злегка збити.
- Обвалювати м'ясо в борошні
- Вмочити в кляр
- Вивалювати в паніровці.
- Застелить лист.
- Викласти шницель на лист
- Запікати 40 хвилин в духовці при температурі 180 градусів.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати кільця кабачків як ананаси на зиму.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: