03.08.2024  21:37   Дмитро Колонєй

Готуємо міні-піцу з листкового тіста

Нетривіальне перекушування або їжа під телесеріал.

 
Як пише РЕДПОСТ, у начинці можна виявити кулінарну фантазію, так як вона може бути абсолютно будь-якою.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Міні-піца з листкового тіста

 

Продукти: 

 
  • 500 г готового листкового тіста, 
  • 300 г ковбаси, 
  • 200 г твердого сиру, 
  • 100 г корнішонів, 
  • 100 г томатного соусу, 
  • 100 г майонезу.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Розкачати листкове тісто
  2. Нарізувати тісто на порційні квадрати. 
  3. Змастити квадрати з тіста майонезом 
  4. Викласти нарізану ковбасу із корнішонами. 
  5. Полити томатним соусом 
  6. Посипати тертим сиром. 
  7. Запікати піци 25-30 хвилин в духовці при 200 градусах.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день