31.07.2024 21:57 Дмитро Колонєй
Готуємо цукати з кавунових кірок з апельсином.
Кавунові кірки відмінно поглинають смак різних добавок.
Як пише
РЕДПОСТ, у сезон кавунів завжди залишається питання, куди подіти кірки. Деякі їх викидають, але навіщо – якщо можна зробити найсмачніший десерт.
Цукати з кавунових корок з апельсином
Продукти:
-
800 г кавунових кірок,
-
2 апельсина,
-
2 склянки цукру,
-
300 мл води.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати кірки кубиком
-
Залити водою
-
Проварити 6-7 хвилин.
-
Зварити сироп з 300 мл води та цукру
-
Викласти в сироп кавунові кірки
-
Проварити 10 хв.
-
Остудити протягом 5 хвилин
-
Повторіть процедуру варіння та охолодження всього 5 разів.
-
Під час 3-4 варіння – додай сік та цедру апельсинів.
-
Викласти цукати на пергамент
-
Просушити їх на свіжому повітрі, в сушарці або духовці за 50-60 градусів.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0