31.07.2024  21:57   Дмитро Колонєй

Готуємо цукати з кавунових кірок з апельсином.

Кавунові кірки відмінно поглинають смак різних добавок.

 
Як пише РЕДПОСТ, у сезон кавунів завжди залишається питання, куди подіти кірки. Деякі їх викидають, але навіщо – якщо можна зробити найсмачніший десерт.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Цукати з кавунових корок з апельсином

 

Продукти: 

 
  • 800 г кавунових кірок, 
  • 2 апельсина, 
  • 2 склянки цукру, 
  • 300 мл води.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Нарізати кірки кубиком
  2. Залити водою
  3. Проварити 6-7 хвилин. 
  4. Зварити сироп з 300 мл води та цукру
  5. Викласти в сироп кавунові кірки
  6. Проварити 10 хв. 
  7. Остудити протягом 5 хвилин
  8. Повторіть процедуру варіння та охолодження всього 5 разів. 
  9. Під час 3-4 варіння – додай сік та цедру апельсинів.
  10. Викласти цукати на пергамент 
  11. Просушити їх на свіжому повітрі, в сушарці або духовці за 50-60 градусів.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 

В этот день