
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1272293-gotuemo-tsukati-z-kavunovih-kirok-z-apelsinom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1272293-gotuemo-tsukati-z-kavunovih-kirok-z-apelsinom
Готуємо цукати з кавунових кірок з апельсином.
Кавунові кірки відмінно поглинають смак різних добавок.

Як пише РЕДПОСТ, у сезон кавунів завжди залишається питання, куди подіти кірки. Деякі їх викидають, але навіщо – якщо можна зробити найсмачніший десерт.
Цукати з кавунових корок з апельсином
Продукти:
- 800 г кавунових кірок,
- 2 апельсина,
- 2 склянки цукру,
- 300 мл води.
Покроковий рецепт приготування:
- Нарізати кірки кубиком
- Залити водою
- Проварити 6-7 хвилин.
- Зварити сироп з 300 мл води та цукру
- Викласти в сироп кавунові кірки
- Проварити 10 хв.
- Остудити протягом 5 хвилин
- Повторіть процедуру варіння та охолодження всього 5 разів.
- Під час 3-4 варіння – додай сік та цедру апельсинів.
- Викласти цукати на пергамент
- Просушити їх на свіжому повітрі, в сушарці або духовці за 50-60 градусів.