18.03.2024  16:09   Дмитро Колонєй

Харків'янам нагадали, як убезпечити себе від кібершахраїв

Фахівці надали харків'янам низку порад.


Харків'янам нагадали, як убезпечити себе від кібершахраїв
Як повідомляє РЕДПОСТ, фахівці за кібербезпеки нагадали, важливі моменти, яких слід додержуватися під час користування електроною поштою. Для того, щоб убезпечити себе від шахраїв та інтернет-злодіїв, необхідно дотримуватись наступних правил:
 
  • Створюйте надійний пароль. Використовуйте унікальний та складний пароль для вашої поштової скриньки, який складається з комбінації великих та малих літер, цифр і символів.
  • Не діліться паролем. Ніколи не розголошуйте свій пароль, навіть якщо вас про це просять у листі або повідомленні.
  • Будьте уважними при відкритті вкладень. З обережністю відносьтесь до вкладень у листах, особливо від невідомих або підозрілих відправників. Шахраї можуть користуватись методом так званого «фішингу».
  • Уникайте підозрілих посилань. Не клікайте на посилання в листах від невідомих або ненадійних джерел, оскільки вони можуть бути фішинговими атаками.
  • Використовуйте двофакторну аутентифікацію. Увімкніть двофакторну аутентифікацію для додаткового рівня безпеки вашої поштової скриньки.
 
Дотримання основних засад безпеки при користуванні електронною поштовою скринькою - запорука захисту електронної пошти від потенційних загроз
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день