23.06.2023  09:01   Рита Парфенова

Ворог обстріляв фермерське господарство на Харківщині: пошкоджена техніка та комбайн

Минулої доби рятувальники 18 разів виїзджали на гасіння пожеж, дві з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів.

рятувальники ДСНС у Харківській області

Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на оперативну інформацію Головного управління ДСНС України в Харківській області на 7.00 22 червня.

Обидів пожежі, що виникли внаслідок воорожої агресії, сталися у Куп'янському районі.

О 14:33 до рятувальників надійшло повідомлення про ворожий обстріл с. Петропавлівка Куп'янської громади і пожежу як його наслідок. На час прибуття підрозділу ДСНС горів дах житлового будинку на площі 50 кв.м. До гасіння цієї пожежі долучилось 1 відділення 44-ї ДРПЧ у складі 5 чоловік особового складу і 1 одиниці техніки. О 15:44 вони ліквідували вогонь. Жертв та постраждалих немає.

О 17:28 ворожого удару зазнало сільськогосподарське підприємство, розташоване у с. Кругляківка тієї ж Куп'янської громади. Окупанти влучили по скупченню сільськогосподарської техніки. Зайнялась пожежа на площі 100 кв.м. Вогнем знищено 6 одиниць цієї техніки, 1 комбайн зазнав ушкоджень. На місці події працювали рятувальники 14-ї та 44-ї ДПРЧ: 3 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу. Вони боролись з вогнем до 19:13.

О 12:09 рятувальники 44-ї ДРПЧ вкотре проводили обстеження території с. Кругляківка  Куп’янського району, яке загарбники обстріляли 11:00. Виявлені пошкодження на території 2-х приватних домоволодінь, ще в одному маєтку ворожий снаряд влучив у присадибну ділянку.

Загалом протягом доби з 22 по 23 червня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 31 оперативний виїзд, з яких:

  • 18 – на ліквідацію пожеж, 2 з них спричинили ворожі обстріли;
  • 1 – на перевірку після обстрілів;
  • 9 – для надання допомоги населенню;
  • 3 – інші виїзди.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 112 одиниці вибухонебезпечних предметів.

Раніше РЕДПОСТ писав, що минулої доби внаслідок обстрілів м. Куп’янськ сталася лісова пожежа.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день