Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1256247-gotuemo-legkiy-sup-minestroni
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1256247-gotuemo-legkiy-sup-minestroni
Готуємо легкий суп Мінестроні
Цей пісний, але дуже ситний суп.
Як пише РЕДПОСТ, дана страва має чимало варіантів. Але зараз йде піст і ми, відмовившись від пармезану, обсмаженого бекону та курячого бульйону, зупинимося на його вегетаріанському варіанті.
Що варто врахувати
Якщо вам не подобається один або кілька овочів з рецепту, ви можете замінити їх наступними:
- селера,
- батат,
- ріпа,
- фенхель,
- капуста,
- шпинат,
- гарбуз,
- зелений горошок.
Вегетеріанський суп Мінестроне
Продукти:
- 1 середня цибулина
- 2-3 зубчики часнику
- 4 середні моркви
- 2 столові ложки оливкової олії
- 2 столові ложки томатної пасти
- Банка томатів у власному соку
- Банка білої квасолі у власному соку
- Банка консервованого нуту
- 1 столова ложка італійської приправи
- 4 склянки овочевого бульйону
- 1 середній кабачок
- 1 склянка замороженої стручкової квасолі
- 1 столова ложка лимонного соку
- 1 столова ложка дрібно нарізаної петрушки
Покроковий рецепт приготування
- Цибулю нарізати кубиками, часник подрібнити, моркву нарізати скибочками. Додати оливкову олію, цибулю, часник та моркву у велику супову каструлю.
- Обсмажити на середньому вогні, поки цибуля не стане м'якою та напівпрозорою (близько 5 хвилин).
- Додати томатну пасту в каструлю і продовжити обсмажувати ще 2-3 хвилини або поки томатна паста не покриє дно каструлі (не дайте їй пригоріти).
- Перекинути квасолю і нут на друшляк і промити під проточною водою, а потім додати в каструлю разом з томатами у власному соку (з соком), італійською приправою та овочевим бульйоном.
- Добре перемішати, накрити кришкою та дати закипіти. Дати супу постояти 20 хвилин, іноді помішуючи.
- Поки суп кипить, нарізати кабачок півкільцями чи четвертинками.
- Після того, як суп повариться 20 хвилин, додати нарізані кабачки і заморожену стручкову квасолю (не потрібно попередньо розморожувати).
- Перемішайте і тушкувати суп ще 5-10 хвилин або доки кабачки не почнуть розм'якшуватися.
- Наприкінці варіння додати лимонний сік і дрібно нарізану петрушку.
- При необхідності досолити та поперчити суп за смаком.
- Подавати до столу гарячим із хрусткими скибочками хліба.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати паштет із червоної сочевиці.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: