Як пише
РЕДПОСТ, загалом ця страва, у швидкому варіанті - своєрідна паличка-виручалочка, коли немає часу чи немає особливого бажання багато часу затратити на готування. .
Куряча грудка томлена в молоці
Продукти:
-
800 гр. куряча грудка
-
Спеції та сіль за смаком (лимонний перець, мускатний горіх, суміші зеленого, чорного та білого перців та ін.)
-
3 горошини запашного перцю
-
350 мл молока
Покроковий рецепт приготування
-
Відокремивши філе, розділіть її на частини.
-
Промити, дати обсохнути.
-
Змішати спеції.
-
Ретельно натерти шматочки спеціями і відправити в холодильник маринуватися в рукаві або пакеті на 15-30 хвилин.
-
Перекласти філе в каструлю та залити молоком
-
Додати запашний перець.
-
Поставити на вогонь та дочекатися кипіння молока.
-
Як тільки молоко закипить, тут же накрити каструлю кришкою, відставити,і, укутав ъъ полотенцем, або використовуючи грілки для підтримки високої температури, дати постояти 1 год.
-
Вийняти шматочки і розкласти порціями. Смачного!
Зазначимо, і тут уже питання уподобань, підходу, смаку, є трохи інший рецепт приготування цієї страви. За збереження тих самих принципів, відмінність їх у наступному:
-
М'ясо та молоко беруться 1:1 (наприклад, кілограм м'яса на літр молока)
-
Маринується грудка не менше 2 годин
-
М'ясо кладеться до кипіння молоко і кип'ятиться хвилину.