
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253420-rizdvyane-pechivo-z-tsukatami-ta-gorihami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253420-rizdvyane-pechivo-z-tsukatami-ta-gorihami
Різдвяне печиво з цукатами та горіхами
Печиво смачне та святкове, створює в будинку теплу атмосферу, порадує як дітлахів, так і дорослих.

Як пише РЕДПОСТ, у багатьох європейських країнах на Різдво прийнято пекти печиво з цукатами та горіхом. Це чудова різдвяна випічка, яка наповнить ваш будинок святковою атмосферою. Може стати ялинковою прикрасою.
Різдвяне печиво з цукатами та горіхами
Продукти на 6-8 порцій:
- Олія вершкове - 125 грам
- Цукор - 150 грам
- Жовток яєчний - 2 штуки
- Борошно - 225 грам
- Ванілін - 1 ст. ложка
- Цукати - 100 грам
- Родзинки - 50 грам
- Мигдаль (або будь-які інші) - 10 грам
Покроковий рецепт приготування:
- Олію збиваємо з цукром до легкої легкості.
- Додаємо жовтки, збиваємо ще раз.
- Просіюємо половину борошна, знову збиваємо.
- Ножем дрібно рубаємо горіхи.
- Змішуємо горіхи із цукатами.
- Змішуємо борошно, що залишилося, цукати, горіхи і родзинки.
- Змішуємо одну борошняну масу з іншою, швидко замішуємо тісто і скачуємо його в красиву трубочку діаметром близько 4 см.
- Загортаємо в харчову плівку - і холодильник години на 2-3.
- Духовку ставимо розігріватися до 180 градусів.
- Тісто дістаємо з холодильника і гострим ножем нарізаємо на кружечки завтовшки близько 1 см.
- Деко застилаємо пекарським папером, викладаємо туди печиво.
- Ставимо в духовку, що розігрілася, і випікаємо близько 15 хвилин (як тільки печиво підрум'яниться - значить, готове).
- Дістаємо печиво з духовки, викладаємо на решітку, охолоджуємо. Готово! Смачного!
Читайте також:
Нагадаємо, раніше ми наводили рецепти та розкривали секрети приготування домашніх пончиків та пишних оладок.