21.08.2020  19:58   

У центрах адмінпослуг Харкова з'явилися нові сервіси для автомобілістів

У центрах надання адміністративних послуг харківським автовласникам стали доступні послуги з заміни водійських прав та реєстрації авто.


//city.kharkov.ua
Як повідомила директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська, місто впроваджує такі нововведення у рамках співпраці з Регіональним сервісним центром МВС у Харківській області. За її словами, нові послуги доступні у п'яти місцях: Регіональному центрі послуг, Центрі надання адміністративних послуг (Гімназійна набережна, 26), центрах надання адміністративних послуг у Шевченківському, Немишлянському та Московському районах.
 
Тепер у цих ЦНАПах можна отримати такі послуги:
- обмін старого посвідчення на нове;
- відновлення посвідчення у зв'язку з втратою;
- обмін посвідчення у зв'язку зі зміною особистих даних власника;
- реєстрація нового транспортного засобу (без огляду експертом);
- перереєстрація транспортного засобу у зв'язку зі зміною анкетних даних власника (без огляду експертом).
 
Державна реєстрація транспортного засобу здійснюється також у випадку, коли переоформлення необхідне у зв'язку зі зміною персональних даних власника, а також у випадку встановлення газобалонного обладнання з обов'язковою наявністю необхідних підтверджувальних документів.
 
«Щоб отримати ці послуги, необхідно звернутися у зазначені центри. При собі необхідно мати паспорт, медичну довідку про придатність до користування транспортним засобом, довідку про реєстраційний номер платника податків, відомості про зміну персональних даних, а також платіжну квитанцію», - повідомила Вікторія Китайгородська.
 
Після оформлення необхідних документів заявника проінформують смс-повідомленням. Залежно від послуги, терміни виконання можуть коливатися від одного до п'яти робочих днів.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день