22.12.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 22 грудня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Виконувати поточну роботу сьогодні значно легше. Скористайтеся цим, щоб розгребти завали, на які вам не вистачить і тижня.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

У гороскопі Овна переважатиме незалежність. Думка оточуючих хвилюватиме його найменше – Овен упевнений у своїй правоті та у всьому, що він робить. З одного боку, такий настрій здатний допомогти йому в бізнесі та у прийнятті рішень, однак він може виявитися і причиною сварок. Втім, якщо хтось захоче з ним співпрацювати, достатньо не сперечатися, а навпаки – спитати у Овна поради. Овен охоче зіграє роль мудрого наставника: поділиться досвідом, підтримає та допоможе!

Телець (21 квітня – 21 травня)

Енергійності Тільця оточуючі можуть лише позаздрити: у його гороскопі переважають такі якості, як активність, працездатність та впевненість у собі. Не дивно, якщо з таким зарядом бадьорості та сил Телець кинеться, як на амбразуру, на найскладніші справи – на розгрібання старих завалів, нові проекти, вирішення гострих питань. Зірки запевняють Тельця в тому, що за що б він не взявся, все в його руках буде сперечатися. Головне – намагатися не надто дратувати оточуючих своєю залізобетонною впевненістю у собі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Несподівані труднощі можуть застати Близнюків зненацька, проте гарна новина полягає в тому, що вони матимуть масу сил і енергії, щоб з цим боротися! Зірки наділяють Близнюків такими якостями, як сила волі, комунікабельність та дар переконання, завдяки яким вони здатні будь-яку ситуацію обернути на користь собі. Адже за будь-якими обставинами найчастіше стоять конкретні люди, а з людьми (навіть найнезговірливішими) Близнюки зможуть домовитися.

Рак (22 червня – 23 липня)

Справжньою музикою для Рака буде мова сухих фактів та цифр, а от усе, що важко обґрунтувати логічно, йому даватиметься важко. Ось чому зірки не радять Ракові покладатись на таку ненадійну річ, як інтуїція. Натомість точні розрахунки та аналіз фактів даватимуться йому напрочуд легко. Присвятивши цей день точним наукам, плануванню та фінансам, Рак не пошкодує. Він здатний багато чого – наприклад, упорядкувати рахунки, розрахувати бюджет чи придумати геніальний план того, як збагатитися!

Лев (24 липня – 23 серпня)

Впевненість Лева у собі ризикує перерости у самовпевненість і зашкодити його справам. Як інакше пояснити той факт, що Лев здатний відмовитися від допомоги оточуючих та ігнорувати поради, вважаючи, що сам знає, як краще? Зірки попереджають, що навіть якщо Лев упевнений у чомусь на всі сто відсотків, це не означає, що він насправді має рацію: його досвіду та вмінь може не вистачити для вирішення якогось питання. Найбільша помилка – це думати, що не помилишся. Тільки пам'ятаючи про це, Лев зможе досягти успіху.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діва ризикує зазнати занепаду сил – їй буде нелегко взятися навіть за найпростішу роботу. Саме тому вона із задоволенням відкладе в далеку скриньку все, що тільки можна відкласти. Якщо ж справи вимагають від неї активного втручання, Діва здатна внести до них плутанину та хаос. Втім, виною всьому не так фізичний стан Діви, як її песимістичний душевний настрій. Зірки обіцяють, що досить Діві струснутись і перестати марудити, як день відкриє перед нею непогані можливості.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Гороскоп Терезів буде переповнений яскравими емоціями! День наділяє їх живою уявою, завдяки чому Терези зможуть проявити себе у творчості. Однак головне, що обіцяють їм зірки, - це спонтанність почуттів: Терези можуть випробувати цілий вир пристрастей. Приводом здатне послужити все, що завгодно – посмішка, запрошення на побачення, власні фантазії чи чийсь натяк. День Терезів буде розфарбований усіма кольорами веселки – і все завдяки переживанням, які змушують їхнє серце битися швидше.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіон матиме шанс перемогти в якомусь питанні. Це може бути і успішне завершення проекту, і перемога в коханні, і можливість перемогти в суперечці. Зірки радять Скорпіонові скористатися цим для того, щоб не тільки закріпитися на досягнутих рубежах, а й просунутися вперед, потіснивши конкурентів. Цей день ідеально підходить для того, щоб ставити перед собою амбітні плани, домагатися бажаного та займатися кар'єрою.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зірки надають Стрільцеві хороші можливості, але щоб їх не прогаяти, йому доведеться дуже швидко діяти і думати! Швидше за все, ситуація вимагатиме від нього діяти вправно і нестандартно, і Стрілець матиме весь необхідний для цього набір якостей: комунікабельність, швидку реакцію та авантюрну жилку. Все це допоможе Стрільцеві завойовувати симпатії оточуючих і обернути будь-яку подію собі на користь, перетворивши навіть мінус на впевнений плюс.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Козеріг може сміливо втілювати в життя будь-які, навіть найграндіозніші, плани! Зірки дарують Козерогу успіх у амбітних починаннях. І в роботі, і в коханні, і в інших сферах життя якщо Козеріг затіє глобальний проект, то не пошкодує: згодом його плани втіляться в життя, а результат буде вищим за очікування. Ось чому Козерогу не варто розмінюватися на дрібниці і присвячувати цей день звичайним буденним турботам. Не бійтеся мріяти і дерзати – на вас чекають нові горизонти!

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водолію доведеться зробити вибір у якомусь питанні. Можливо, це питання навіть не видасться йому важливим, проте зірки попереджають: від того, яким виявиться рішення, залежить багато чого в подальшій долі. Саме тому, роблячи сьогоднішній вибір, Водолію не варто довіряти швидкоплинним емоціям, порадам з боку і тим більше «орлу» та «рішці». Тільки підійшовши до питання вдумливо та відповідально, йому не доведеться шкодувати ні про що.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Риби будуть налаштовані безкомпромісно: все чи нічого. Вони будуть ясно бачити мету, прагнути до неї, і це знайде відображення у їхній вимогливості до себе та до оточуючих. Не дивно, якщо весь день Риби відчуватимуть невдоволення, критикуючи та підхльостуючи тих, хто перебуває з ними поряд. З погляду Риб, вони просто хочуть, щоб справи просувалися добре, а ось з погляду оточуючих – експлуатують та командують. Втім, завдяки такому підходу, Риби справді можуть досягти багато чого. Але тільки не у стосунках із людьми.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день