18.12.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 18 грудня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Головне – грамотно витрачати свої сили. Якщо кидатиметеся на справи з повною самовіддачею, до вечора це може загрожувати занепадом сил.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овну буде цікаво все навколо, зірки наділяють його активністю, емоційністю, творчою енергією та невгамовною цікавістю! Навколишні можуть самі не помітити, як розкриють душу Овну, виговоривши свої секрети, - настільки вдячним слухачем він буде. Окрім моря щирого спілкування, Овен може присвятити цей день будь-яким своїм інтересам – від хобі до розваг, мандрівок та кохання. Єдине, що йому буде неймовірно важко робити, це займатися рутиною - хіба що він знайде в ній родзинку, зумівши розпалити спортивний азарт.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Телець здатний досягти успіху в будь-яких областях, пов'язаних з діловою сферою життя. На нього чекає успіх і зростання в кар'єрі, роботі, бізнесі, грошах. Покупки обіцяють виявитися вдалими, плани – життєздатними, а запущені проекти – прибутковими. Зірки радять Тельцю рішуче розпочати здійснювати все те, що він задумав. Можливо, для якогось кроку йому не вистачає лише краплі сміливості? Адже ця крапля здатна змінити його життя.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Гороскоп Близнюків якнайкраще підходить для того, щоб відкрити нову сторінку свого життя, почавши реалізовувати якісь плани. Зірки кажуть, що це день успішних, багатообіцяючих починань. Близнюкам потрібно скористатися цим, щоб енергійно взятися за справи. Можливо, вони давно хотіли запустити новий проект, змінити імідж, кинути палити, записатися на фітнес, зав'язати романтичне знайомство чи пошукати нову роботу? Що ж, час змін настав – дійте!

Рак (22 червня – 23 липня)

Чудовий день, коли всі справи вдаватимуться Раку легко, без зайвого надриву. Рак перебуватиме у стані гармонії із собою та зі світом – це дасть йому перевагу у справах та спілкуванні з людьми. Цілком можливо, що в житті у Рака відбудеться приємна подія, сюрприз або ж він просто без видимої причини отримуватиме задоволення від того, що відбувається. Так чи інакше, рівновага в душі дозволить Раку провести цей день не лише приємно, а й корисно: зірки дарують йому заряд енергії та творчих сил.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Зірки радять Леву бути обережнішими з грошима: є ймовірність збитків та втрат. Насамперед це може бути пов'язане з неуважністю та довірливістю  Лева - він може зробити необдуману покупку, витратити велику суму на розваги або ж стати жертвою обману. Щоб такого не сталося, Леву необхідно контролювати свої витрати. Найкращий варіант – це виділити наперед гроші на шопінг і не перевищувати встановлений ліміт. А ось інвестиціями, бізнесом та грою на біржі Леву з його фінансовим везінням краще взагалі не займатися.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зірки провіщають Діві подарунки долі. Швидше за все, приємні сюрпризи очікують її у сфері бізнесу чи фінансів, але можуть також торкнутися особистого життя Діви або її стосунків із людьми. Так чи інакше, посмішка Фортуни не буде випадковою: Діва отримає лише те, що сама заслужила. Плоди може принести її робота над проектом, в який вона вклала свій час і сили, – можливо, вона отримає перший прибуток або отримає підтвердження того, що знаходиться на правильному шляху.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терезам варто весь день тримати руку на пульсі подій – не виключено, що ситуація вимагатиме їх обізнаності та підготовленості. Розслабившись, Терези ризикують пропустити удар, ставши жертвою шахраїв або заручником несприятливих обставин. Щоб цього не сталося, зірки радять Терезам ретельно стежити за всім, що відбувається навколо. Можливо, хтось намагається їх дезінформувати чи обвести довкола пальця? Про всяк випадок рейтинг довіри Терезів до малознайомих людей має прагнути до нуля.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відносини Скорпіона з оточуючими, на жаль, будуть далекі від ідеалу. Можливо, сам Скорпіон буде налаштований безкомпромісно, провокуючи конфлікти довкола себе. А може, оточуючі піділять масла у вогонь, підганяючи Скорпіона, критикуючи чи пліткуючи у нього за спиною. Так чи інакше, зірки радять йому підготуватися до гострих моментів. Якщо ж Скорпіон не хоче провести у з'ясуваннях відносин весь день, йому варто бути гнучкішим та дипломатичнішим. І не плутати почуття гумору із безжальною сатирою.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Навколишні можуть здивуватися тому, наскільки Стрілець мотивований у будь-яких справах та сферах життя – від кохання до роботи. Він буде налаштований не просто на результат, а на результат найкращий! Секрет у тому, що його гороскоп наповнений флюїдами азарту та змагання. У всьому, за що б він не взявся, Стрілець озиратиметься на інших, прагнучи їх випередити. Ось чому день чудово підходить і для робітничих подвигів, і для кар'єри. Також гарний він для флірту та любові – тут Стрільцю теж знадобиться його вміння випереджати конкурентів та прагнути перемоги.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Організація у Козерога буде на висоті! Він не схильний сидіти, склавши руки: якщо чіткого завдання перед ним не поставлено, Козеріг поставить її перед собою сам. Зірки наділяють його активністю та завзятістю, віщуючи успіх у справах. Будь-яке завдання він виконуватиме сумлінно та ретельно. Єдине «але»: вимогливість Козерога поширюватиметься і на оточення: якщо хтось не відповідає його високим очікуванням, Козеріг здатний висловити йому це прямо в обличчя.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День Водолія обіцяє бути сповненим спілкування: Водолій притягатиме до себе людей, як магніт! Все, що б він не говорив і не робив, буде викликати пильну увагу оточуючих, причому найчастіше ця увага буде позитивною. Люди, самі того не помічаючи, тягнуться до Водолія, підтримуючи його ідеї, питаючи поради, пропонуючи допомогти. Якщо ж Водолій ризикне спробувати себе оратором або виступить ініціатором якихось проектів, результат перевершить усі очікування – дар переконання у нього на висоті!

Риби (20 лютого – 20 березня)

Цей день Рибам варто присвятити поточним справам – це буде найкраще. Зірки наділяють Риб уважністю та акуратністю, дозволяючи переробити все те, до чого раніше у них просто не доходили руки: відповісти на листи, зайнятися прибиранням, продумати кожну дрібницю, походити по магазинах, розробити план дій… А ось глобальні, відповідальні завдання Рибам вирішувати не стоїть. У випадку, якщо вони спробують це зробити, накладок не уникнути.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день