15.12.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 15 грудня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Сьогодні зірки обіцяють наповнити день феєрією емоцій. Компліменти (особливо щирі) вітаються як ніколи – їхня дія буде воістину чарівною.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овен може бути надто безтурботним із грошима! День наділяє його життєлюбністю та авантюрною жилкою, через що Овен здатний на непродумані витрати. Його легковажність може призвести до непотрібних покупок, кидання грошей на вітер (на задоволення та розваги), ризикованих вкладень. Крім того, Овен може стати легкою здобиччю шахраїв. Зірки попереджають: щоб гаманець Овна не надто схуд, йому доведеться контролювати кожен карбованець. А краще відкласти всі витрати та маніпуляції з фінансами на другий день.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Справи у Тельця обіцяють просуватися легко, начебто самі собою! Втім, це не означає, що на його шляху зовсім не виявиться перешкод - просто Телець здатний жартома обходити перепони, що виникли, а якісь складності і зовсім подолає, навіть не помітивши. Багато в чому це заслуга інтуїції Тельця – вона буде на висоті – а також гарного настрою та сонячного ставлення до життя. Адже не секрет, що перед позитивним настроєм пасують будь-які труднощі. У Тельця ж, як обіцяє його гороскоп, цього настрою вистачить на все!

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюки будуть сповнені суперечливих емоцій, які можуть захлеснути їх з головою! Вони б і раді не піддаватися, але зробити це буде складно: день схиляє Близнюків не лише до емоційності, а й до спонтанності вчинків та почуттів. Через це сьогоднішні рішення Близнюків можуть виявитися несподіванкою навіть для них самих. Якщо Близнюки не хочуть, щоб їх імпульсивні кроки призвели до помилок, їм необхідно весь день тримати себе в руках, заспокоюючи і зводячи нанівець свої раптові пориви.

Рак (22 червня – 23 липня)

Зірки обіцяють: мрії та фантазії Рака будуть настільки яскравими, що здатні впливати на реальність! Зірки радять йому не просто бездумно витати в хмарах, а зробити це до ладу. Щоб його мрії справдилися, Раку необхідно як слід на них зосередитись. Якщо його бажання можна здійснити, Рак, візуалізуючи їх, підвищить шанс того, що вони з часом здійсняться. Що це: чари, самообман чи просто потрібний настрій? Якщо Рак не спробує, то так і не дізнається про це.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Леву просто необхідно дізнатися чи спробувати щось нове: його допитливість не знає меж! Найкраще йому вдаватиметься навчання та наукова праця, на дозвіллі ж Леву варто заповнити якісь прогалини у своїх знаннях чи досвіді – наприклад, вирушити до музею, кіно чи місця, де він ще не бував. Навіть готуючи вечерю, Лев може відступити від звичних рецептів. Крім того, Лев підкорить будь-кого своїм амплуа прекрасного співрозмовника – переймаючи чужий досвід, він налаштований більше слухати, ніж говорити.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зірки провіщають Діві море спілкування! Навіть якщо вона не буде цього прагнути, доля, швидше за все, змусить Діву вилізти зі свого домашнього барлога, відкрившись назустріч світу і людям. Втім, піддавшись цьому пориву, Діва не пошкодує: саме на неї чекають знайомства та зустрічі, які можуть виявитися вельми пізнавальними. Можливо, у процесі спілкування Діва натрапить на багатообіцяючу ідею, зав'яже корисні знайомства, а може, сьогоднішня романтична зустріч виллється у справжнє кохання.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Хоч би яку мету ставили перед собою Терези, вони можуть до неї наблизитися. У їхньому гороскопі переважатимуть рішучість, переконаність у своїй правоті та величезна внутрішня сила. Завдяки цим якостям, Терези здатні будь-яку ситуацію обернути на свою користь і наблизити здійснення заповітної мрії. Тож якщо Терези давно виношували якісь плани, зірки закликають їх почати діяти – сміливі люди самі творять свою долю!

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У Скорпіона будуть загострені всі органи чуття: слух, зір, дотик, нюх. Зірки радять йому скористатися цим, щоб отримати справжнє задоволення від таких простих речей, як музика, кіно, хороша їжа або ніжний дотик улюблених рук. У суспільстві коханої людини Скорпіонові буде добре як ніколи! Крім того, його шосте почуття – інтуїція – теж обіцяє бути на висоті, застерігаючи Скорпіона від помилок та допомагаючи цінними порадами.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрілець може відрізнятися зайвою категоричністю, бачачи світ у чорно-білих тонах: «так» чи «ні», «добре» чи «погано» – начебто третього не дано! Його категоричність і вимогливість навряд чи припадуть до душі оточуючим. Щоб коса не знайшла на камінь, Стрільцеві варто бути терпимішими до людей та їхніх недоліків. Зірки радять йому сходити в картинну галерею або на виставку квітів, щоб згадати: світ складається з півтонів та різних фарб!

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

У гороскопі Козерога переважатимуть яскраві сонячні емоції. Завдяки їм, де б Козеріг не знаходився, він здатний блищати! Єдиний «мінус»: через своє емоційне піднесення, йому нелегко займатиметься побутовими справами, а копітка робота може постраждати через брак у Козерога уважності. Зате він чудово почуватиметься там, де життя кипить і б'є ключем! Зірки радять йому обов'язково вибратися в кіно, на виставку, на танці – туди, де буде море спілкування, де Козеріг зможе і повеселитися, і познайомитись, і себе показати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водолій матиме шанс зіткнутися зі своїм минулим. Це може бути старий фотоальбом або спогади, що несподівано наринули. Не виключений і такий варіант, що Водолій зустрінеться з людиною, яку давно не бачив, захоче відновити старий проект, або випливе на світ стара сімейна таємниця. Іншими словами, якісь події сьогоднішнього дня сягають корінням у минуле Водолія, чи то ностальгічні спогади дитинства, чи знахідка запорошеного скелета в шафі.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Завдяки своїй комунікабельності, Риби зможуть порозумітися з ким завгодно! День наділяє їх харизмою, вмінням утримувати увагу співрозмовника та заражати своїм ентузіазмом. Завдяки цьому їм відмінно вдаватиметься все, що пов'язано з кар'єрою, просуванням, переговорами і спілкуванням. Якщо Риби хочуть донести до начальства та колег свою ідею, шукають підтримки у оточуючих у якомусь проекті, не проти завести корисні знайомства або навіть зізнатися у коханні, кращого часу для цього не знайти.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день