28.10.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 28 жовтня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Сьогодні легше звичайного даватимуться точні науки, розумова праця і будь-яка інша робота, яка потребує підвищеної концентрації уваги.

зодіак

Овен (21 березня – 20 квітня)

В Овні прокинеться бухгалтер! Йому чудово вдаватимуться будь-які справи, що вимагають уважності, терпіння та пунктуальності. Завдяки цим якостям, йому не важко прочитати в договорі все, що написано дрібним шрифтом, або розібрати завали робочого столу. Особливо добре Овен рахуватиме гроші: гороскоп на цей день сприятливий для вкладень, інвестицій, планування домашнього бюджету та розумних витрат. Покупки здатні радувати Овна довгі роки, тож зірки радять йому вибратися на шопінг.

Телець (21 квітня – 21 травня)

У всіх справах на першому місці у Тельця стоятиме своє «Я»! На цей день гороскоп наділяє його величезними запасами впевненості в собі, схиляючи до егоцентризму. Через це Телець буде схильний приймати рішення одноосібно, не прислухаючись до думки інших, проте будьте певні: ці рішення будуть продиктовані його турботою про те, як краще. Щоправда, у оточуючих самовпевнене поведінка Тельця навряд чи знайде розуміння, отже за всіх його благих намірах не виключені конфлікти і протидія із боку.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Зірки радять Близнюкам приділити особливу увагу близьким людям. Навіть якщо у них багато роботи, варто вирватися з-під гніту справ, щоб побути разом з тими, хто їм дорогий. Можливо, Близнюки вже давно не розмовляли з близькою людиною до душі, а може, між ними накопичилися взаємні претензії та образи? Для того, щоб все виправити, Близнюкам не обов'язково з'ясовувати стосунки. Прогулянка парком, похід у кафе чи кіно, спільне приготування вечері – найпростіші справи, зроблені разом, повернуть у серце мир і спокій. А що в житті може бути важливішим?

Рак (22 червня – 23 липня)

Гороскоп Раку не передбачає надлишку реалістичності – Рак здатний повірити у дива! Цілком можливо, що якісь події, якими він стане свідком, не вкладатимуться в матеріалістичні уявлення про світ. Можливо, Рак відчуватиме дежавю або на його очах станеться дивовижна подія, збіг чи явище. А може, між Раком та симпатичним Хтось пробіжить любовна іскра. Чому б і ні? Адже кохання – це теж диво, яке наука поки що не змогла пояснити.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Успіх Леву принесуть лише прості, консервативні шляхи. Якщо він наважиться на сміливий експеримент чи покладе на експромт, то пошкодує. Проте гороскоп і не схиляє Лева до творчих рішень, спонукаючи діяти тільки напевно. Журавлям у небі Лев віддасть перевагу надійній синиці в руці, і результат не змусить себе чекати: консервативний підхід допоможе йому не тільки у справах, а й у спілкуванні, і в особистому житті.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зірки постійно схилятимуть Діву давати навколишнім поради, причому поради ці будуть нехай і зайво емоційними, але дуже слушними! Діва це робитиме просто так, за велінням душі, коли її ніхто не просить. Ну а якщо вже до неї звернуться за допомогою, то вона зможе добре (не тільки словом, а й справою) цю допомогу надати. Єдине «але»: тим, кого вона облагодіює, треба приготуватися до активної критики з її боку. Діва безжально вкаже на всі їхні помилки та недоліки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зірки віщують Терезам не найсприятливіший день, проте причиною цього будуть не так зовнішні обставини, як вони самі. Терези будуть схильні дратуватися на все, їх здатна вивести з себе будь-яка дрібниця! Через це можливі конфлікти, образи та непорозуміння з оточуючими. Щоб цього уникнути, Терезам необхідно звести спілкування до мінімуму і зайнятися чимось позитивним – наприклад, сходити на фітнес або подивитися життєрадісний фільм.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Краще не братися за нові проекти, тому що в цьому випадку з самого ранку все може валитися з рук Скорпіона. Він здатний відчути занепад сил, але найгірше, що він може при цьому зробити, це почати підхльостувати себе! На жаль, але гороскоп не схиляє Скорпіона до трудових (та й взагалі будь-яких інших) подвигів, і з цим необхідно змиритися. Намагаючись взятися за складні справи, Скорпіон ризикує їх провалити. Щоб день не приніс розчарувань, Скорпіонові доведеться розслабитися та плисти за течією. Нехай він багато чого не встигне зробити, зате й не зможе нічому нашкодити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрільцю необхідно бути делікатніше з оточуючими, особливо з близькими людьми, хоча зірки, на жаль, не будуть його схиляти. Його нетерпимість та вимогливість можуть стати джерелом конфліктів. Якщо ж взаємні звинувачення не входять до сьогоднішніх планів Стрільця, йому доведеться йти на розумні компроміси. І щоб нікого не образити, слідувати нехитрому правилу: «Не роби і не кажи іншим того, чого не бажаєш собі».

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки вимагатимуть від Козерога менше надавати значення своїм проблемам і образам, а натомість виявити турботу стосовно тих, хто перебуває з ним поруч. Можливо, йдеться про роботу, і від Козерога знадобиться поділитися своїми знаннями та досвідом. А може, допомоги потребуватиме друг, і Козерогу доведеться вислухати його і підтримати. Може навіть виникнути ситуація, яка поставить Козерога перед вибором – чи допомагати комусь грошима, службовим становищем, зв'язками? Зірки радять Козерогу, якщо це в його силах, допомогти, зроблене добро обов'язково до нього повернеться, а світ стане світлішим і кращим.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Навколишні здатні вилити на голову Водолія чимало критики. Це може виявлятися в різній формі - від ласкавого жартування близьких до різкого невдоволення начальства. Навіть найменші прорахунки Водолія будуть кидатися в очі оточуючим, а якщо помилок немає, вони їх із задоволенням придумають. Щоб день не приніс Водолію прикростей, йому варто поставитися до всього з часткою гумору. Або ж наслідувати пораду з анекдоту: «Хочеш позбутися критики? Нічого не кажи, нічого не роби і будь ніким».

Риби (20 лютого – 20 березня)

Зірки попереджають Риб про те, що від їхніх очей приховано щось важливе! Можливо, за їхньою спиною пасе інтрига, а вони про це поки що навіть не підозрюють; хтось непомітно вставляє їм палиці у колеса, шкодить кар'єрі чи розпускає чутки за спиною. Щоб все це не завдало справам та репутації Риб збиток, зірки радять їм тримати очі та вуха відкритими для будь-якої інформації. А, крім того, є сенс порадитися з тими, хто знає все про всіх – благо така корисна людина є практично в будь-якому колективі.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день