08.05.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 8 травня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Гороскоп обіцяє дуже мобільний та насичений емоціями день. Зірки сприяють спілкуванню та підвищеній активності, проте є й підступ – емоції часто переважатимуть над логікою.

Гороскоп за знаками зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овен буде схильний судити про все надто безапеляційно та різко. Це позначиться і на рішеннях, які він ухвалить, і на взаєминах з оточуючими. Якщо ж йдеться про Овна-начальника, його підлеглим можна лише поспівчувати! Для Овна немає півтонів, все пофарбоване чорно-білою фарбою. Ну а оскільки білої фарби у нього нагромаджено значно менше, ніж чорної, то з важливих питань до Овна краще не підходити. Та й по неважливих теж

Телець (21 квітня – 21 травня)

Запорука успіху Тельця у справах – це люди, котрі його підтримують. Поодинці Телець не зробить і малої частини того, що задумав, зате спираючись на однодумців, здатний перевиконати план! Крім того, Телець може з подивом знайти серед лояльних йому людей навіть тих, від кого він цього ніяк не очікував. Прислухаючись до їхніх порад і заручившись підтримкою, Телець може сміливо братися за будь-яку, навіть найскладнішу справу.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

День Близнюків обіцяє бути завантаженим і метушливим, але продуктивним. Їм доведеться побігати і попітніти, проте при цьому вони зможуть з найвигіднішого боку показати себе у справі. Робота кипітиме в їхніх руках! Не виключено, що саме заслуги сьогодення згодом обернуться для Близнюків змінами на краще в їхньому житті.

Рак (22 червня – 23 липня)

Рак буквально випромінюватиме успіх! Його внутрішній стан гармонії та впевненості в собі здатний буквально на очах змінювати ситуацію та людей навколо на краще. Єдине, чого Раку не треба робити, – це скромничати. Не ховайте свої переваги, навпаки – виставляйте їх напоказ. Покажіть усім довкола, що ви вмієте і чого варте. Повірте, оточуючих це потішить, а вас – приємно здивує результат.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Найкраще Леву вдаватимуться повсякденні, поточні справи, проте до них він зможе підійти творчо. У найпростішій роботі Лев здатний виявити свою особливість, і це розфарбує його будні в яскраві кольори. А от великих проектів і починань Леву краще триматися осторонь – його мислення не відрізняється глобалізмом, і він ризикує упустити щось важливе. Якщо ж ситуація швидко почне змінюватись і вимагатиме рішучих дій, Лев навряд чи зуміє за нею встигнути.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діву чекає успіх у всьому, що пов'язано з підвищенням її професійного рівня та новими обріями! Зірки радять їй зайнятися навчанням, піти на курси підвищення кваліфікації, завести нове хобі або просто відвідати місця, де вона ще не була. Діва має можливість переконатися в тому, що вчення – це справді світло. Або як мінімум нові знайомства, можливості та перспективи.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Більшість часу Терезам доведеться приймати рішення буквально на бігу. Однак цього замало! Ситуація буде складатися так, що їм необхідно діяти ще швидше, щоб встигнути, - інакше вони ризикують упустити можливості, що представляються. Зате якщо Терези виявлять чудеса розторопності, то зможуть обійти конкурентів і зрештою взяти перший приз.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіона може підбити дипломатичність. Точніше, її недолік, який протягом дня відчуватиметься оточуючими Скорпіона, досить гостро. Сам Скорпіон може навіть не підозрювати про те, що його різкі висловлювання зачіпають чиїсь почуття. Більш того, він навряд чи повірить, якщо хтось скаже йому про це! Однак факт залишається фактом: Скорпіонові треба уважно стежити за своєю гострим, як бритва, мовою. Інакше це може плачевно позначитися на його взаєминах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сьогодні Стрілець буде просто ідеальним виконавцем! Він здатний ловити на льоту побажання оточуючих і спокійно втілювати їх у життя. А ось на місці керівника Стрілець може почуватися незатишно: день не схиляє його до того, щоб виявляти ініціативу та брати на себе відповідальність за результат. Тож найкраще, що Стрілець-начальник може зробити сьогодні – це влаштувати собі вихідний. За час, поки він відпочиває, Стрілець-підлеглий встигне переробити масу справ!

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки радять Козерогу замислитись над тим, чи все його влаштовує? Можливо, він утомився від повсякденної рутини? Чи в його житті назріли зміни? В цьому випадку Козерога варто зібратися з духом і ризикнути. Сьогоднішній день цілком підходить для того, щоб він рішуче почав міняти щось у своєму житті. Це можуть бути глобальні зміни, і менш значні оновлення. Не бійтеся зробити крок назустріч новому, інакше ви ризикуєте надовго застрягти у вчорашньому дні!

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Запорукою успіху Водолія у справах стане гасло «Знання – сила!». Йому варто подумати, як підняти планку свого професіоналізму, щоб просунутися в кар'єрі. Можливо, Водолію є сенс піти на навчальні курси, зайнятися самоосвітою або трохи попрацювати підмайстром у досвідченіших колег. Зірки обіцяють, що чим більше знань найближчим часом з'явиться у Водолія в голові, тим більше нових дверей відчиниться перед ним.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День для Риб буде пов'язаний з пошуком та обробкою інформації, причому ця інформація може бути взята ними з різних джерел! Можливо, якусь частину Риби почерпнуть з енциклопедій, іншу – із соцмереж, третю – від оточуючих, а четверту взагалі складуть їхні здогади. Але це не повинно бентежити їх: чим більше відомостей – тим краще! Риби відмінно орієнтуватимуться в інформаційному потоці, беручи на замітку раціональні зерна і відкидаючи все непотрібне.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день