30.01.2023  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 30 січня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Нестабільний в емоційному плані день принесе чимало несподіванок та сюрпризів. Можливі різкі перепади настрою і навіть дивні почуття та бажання.

гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)

Творчий порив може накотити на Овна несподівано, буквально на рівному місці. Без попередження як цунамі. Ця хвиля накриє Овна з головою, понесе в незрозумілі дали, змусить забути про всі поточні справи та плани. Але наприкінці, дивишся, і залишить по собі на березі якусь безцінну перлину.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Жодні непередбачувані обставини не зможуть збити Тельця з ритму. Можливо, якісь незаплановані події на якийсь час відвернуть його, але це не завадить Тельцю організуватися і все-таки довести свої справи до кінця. Тож загалом день обіцяє пройти продуктивно, особливо якщо Телець не дратуватиметься на прикрі перешкоди.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

День у Близнюків загалом обіцяє пройти цікаво та позитивно. Проте протягом дня можливі несподівані повороти. Не виключено, що якась зустріч різко змінить усі ваші плани. Проте всі ці події матимуть короткочасний характер. Швидше це буде схоже на бурхливий, але швидкоплинний, грибний дощ у погожий літній день, за яким знову вигляне сонце.

Рак (22 червня – 23 липня)

У життя Рака увірветься свіжий струмінь! Можливо, це буде якесь нове, незвичне почуття. Або, можливо, випадковий погляд на знайомі речі змусить Рака побачити в них несподіваний сенс. Дивіться, як би вам не загубити голову! Наслідки цих захоплень Рака ще довго можуть розходитися з його долі, наче кола з води.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Зірки будуть прихильні до Лева! День обіцяє складатися досить позитивно та без особливих потрясінь. Буде час і відпочити, і зайнятися справами. Протягом дня Лева цілком можуть очікувати на приємні несподіванки. Ну а від неприємних поворотів Лева вбереже його внутрішня обачність і інтуїція, що загострилася.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

З самого ранку в душі у Діви почне потихеньку стискатися якась невидима пружина. Ні оточуючі, ні сама Діва можуть цього навіть не помічати, а коли помітять, буде пізно. Адже якщо ця пружина зірветься, мало не здасться нікому! День же буде наповнений подіями, які можуть спровокувати у Діви спалах раптового гніву. З боку це буде схоже на те, якби хтось вирішив пограти з сірниками поруч із бочкою бензину.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День у Терезів обіцяє складатися досить вдало. З ранку зірки налаштовуватимуть вас на позитивний лад, наповнюючи спокійною, впевненою силою. Втім, розслаблятися не слід: протягом дня доля може не раз надати Терезам чудові шанси для того, щоб узяти гору над своїми суперниками або конкурентами. Втративши ж ці шанси, Терези ще довго шкодуватимуть про це.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіону буде дуже корисний повноцінний відпочинок у колі найближчих людей. Швидше за все, вільний час йому захочеться провести вдома, проте протягом дня плани Скорпіона можуть змінюватися неодноразово. Хоч сам Скорпіон і не налаштований виявляти ініціативу, але із задоволенням прийме пропозицію погуляти чи сходити у гості до друзів. Головне, щоб ця пропозиція виходила від людини, з якою Скорпіонові по-справжньому комфортно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрільцю захочеться відпочити і розслабитися, ось тільки вийде це навряд чи. Швидше за все, щойно Стрілець зручніше влаштується в якомусь затишному містечку з бажанням нічого не робити в найближчий час, як обставини змусять його різко змінити свої плани. Або просто якась ідея несподівано спаде йому на думку, нагадавши про приказку: «Полювання ще неволі».

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Козерога можуть очікувати різноманітні сюрпризи та повороти! Насамперед, у бізнесі чи кар'єрі, причому ці повороти обіцяють бути дуже позитивними! Або ж у його серці може спалахнути несподівана та бурхлива пристрасть, яка навряд чи обмежиться простим романом. Навіть якщо цей роман не буде довгим, він все одно залишить у душі відчутний слід. Почуття можуть наринути на Козерога настільки раптово, що він не встигне до них підготуватися. А можуть і не наринути – тут уже кому як пощастить.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водолія краще не провокувати! Навіть незважаючи на його вразливу поступливість і безтурботність. Не те що оточуючим, але навіть самому Водолію може здатися, що він – сам спокій і миролюбність, проте тим несподіваним буде раптовий напад подразнення. Одним словом, не дражніть Водолія - так усім буде краще!

Риби (20 лютого – 20 березня)

Найефективніший шлях для Риб – не чинити опір обставинам і спокійно плисти за течією. Цього дня безглуздо сперечатися з долею і тим більше намагатись діяти за суворим планом. Плани будувати, звичайно, можна, але при цьому Рибам слід бути готовим до того, що протягом дня вони можуть неодноразово змінюватися. Довіртеся своїй інтуїції – вона підкаже, як краще діяти у несподіваних ситуаціях.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день