31.10.2022  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 31 жовтня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Щоб день пройшов мирно, намагайтеся утриматись від критики. А якщо так і тягне влаштувати розбирання – день ідеальний для генерального збирання.

зодиак

Овен (21 березня – 20 квітня)

Можливо, доведеться переглянути свою думку про якусь людину, подію чи проблему – ситуація підкине нові факти, з якими доведеться рахуватися.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Терпимість сьогодні не ваш коник. Тому намагайтеся тримати свою «єдино вірну» думку при собі, а якщо таки висловив – бути готовою піти на компроміс.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

У вас все має бути чудово: і душа, і думки, і навколишнє оточення. Зірки зійшлися так, щоб помічати довкола не лише смітинки, а й недоліки оточуючих.

Рак (22 червня – 23 липня)

Навіть на найпростіші повсякденні справи дивіться під новим кутом - і знайдете в них нюанси, що не помічалися раніше. І в оточуючих від вас просто не залишиться таємниць.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Фінансові питання наженуть і можуть втягнути в якийсь грошовий розгляд. У переговорах намагайтеся не гарячкувати і уникати непотрібних деталей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ви прокинетеся з упевненістю в тому, що ваше заняття єдине важливе та правильне, тому небажання оточуючих допомагати буде прирівняне до саботажу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Хороший день, щоб внести ясність у відносини з кимось, якщо така потреба є. Якщо ви про щось не наважувалися поговорити, сьогодні ці питання можете порушити без побоювання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Слід бути готовим до змін. Заняття, в якому ви були переконані на всі сто відсотків, може раптом виявитися не таким, здавшись несподіваною стороною.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Неясність у справах чи словах буде дратувати, змушуючи вникати до того часу, поки залишиться білих плям. Це дозволить уникнути помилок та каверз.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Настав час вирішити, чого вже давно час позбутися у своєму житті, щоб звільнити місце для нового. Час перестати чіплятися за те, що нежиттєздатно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Сьогодні ви не схильні до компромісів. «Так» – означає «так», «ні» – означає «ні», решта від лукавого.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Зірки радять не поспішати з прийняттям будь-яких серйозних рішень – краще згаяти час на те, щоб зібрати «доказову базу».

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день