29.10.2022  06:30   Рита Парфенова

Гороскоп на 29 жовтня для всіх знаків зодіаку: що обіцяють зірки

Хто сьогодні ризикує – п'є шампанське. Щоправда, доведеться попрацювати, засукавши рукави, але результат того вартий.

Гороскоп за знаками зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

Фортуна обрала вас своїм улюбленцем - багато справ будуть чудово вдаватися! А проекти, які вже близькі до завершення, дадуть непоганий прибуток.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Несподіваний співрозмовник може наштовхнути вас на несподівані роздуми. Але це не означає, що варто обмежувати коло спілкування, - у вас всі шанси знайти родинну душу.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Поспішайте не поспішаючи – крилатий вираз сьогодні має стати вашим девізом. Ситуація може поставити вас перед доленосними питаннями, а отже, і ціна за неправильне рішення буде великою.

Рак (22 червня – 23 липня)

Вміння наполягти на своєму забезпечить потрібний результат у якомусь важливому питанні. А оточуючим доведеться враховувати вашу думку, мимоволі йдучи на компроміси.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Сьогодні вам під силу все те, що раніше вважали нереальним. Наблизитися до вирішення складного завдання або знайти вихід із глухого кута - все це по плечу, якщо зробити перший крок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Хочеться спокійно займатися своїми справами, проте навколишні час від часу вас гальмуватимуть: вимагати, просити, пред'являти претензії. Щоб зняти напругу, спробуйте зникнути від чужої настирливості.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ви сповнені ідей і готові нести їх у маси? Достатньо одного тямущого слухача та місця, де ніхто не завадить поговорити. Це дозволить довести свої задуми до досконалості, перетворивши необроблений алмаз на блискучий діамант.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Оточуючі будуть раз у раз дратувати і відволікати від важливих справ. Щоб позбутися невдоволення, йдіть на добровільну самоізоляцію. Хоч би до вечора.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Є шанс зіткнутися з чимось новим та цікавим, що у майбутньому відіб'ється на вашій долі! Можливо, це буде людина, а можливо нові знання, захоплюючі враження чи почуття.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогодні хтось може висловити неприємні речі прямо в обличчя. Втім, якщо ви налаштовані по-бойовому, то не проґавте можливості стерти конкурента в порошок… Або з ним подружитися.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День схиляє доводити всім підряд свою точку зору та правоту. І якщо з вами і так згодні, ви все одно зумієте знайти привід для того, щоб посперечатися насолоду. Такий настрій цього дня.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Будь-яка проблема, що виникла сьогодні, здається життєво важливою. Щоб не надірватися, варто чітко розставити пріоритети, вирішивши, що гідно вашої запопадливості, а що ні.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати
 
 
 

В этот день