29.08.2013  22:35   

Харьковские регионалы ответили оппозиции

Пресс-служба харьковской областной организации Партии регионов опубликовала заявление в ответ на выступление руководителя фракции «Батькивщина» Людмилы Беловой в Харьковском облсовете о сотрудничестве власти и оппозиции.


// kpravda.com
Харьковские регионалы ответили оппозиции

Заява прес-служби обласної організації Партії Регіонів

Некомпетентність та невігластво вже стали нормою вербалізованого потоку свідомості харківської опозиції. Сьогодні Слобожанщина вкотре пересвідчилась в тому, що лідери з місцевого «табору помаранчевих» вдаються до мовних конструкцій, які вказують не лише на відсутність їх фахової підготовки, а й на банальну дурість.

Цікаво, що до дешевого популізму на теми моралі вдалися ті, хто підлістю та зрадою написав не одну сторінку власної біографії. Ті, чиї підступність та відверта брехня давно стали інструментами ведення дискусій. Скотившись з пагорбів, що ведуть на політичний олімп, вони так і не зрозуміли, що час красивих дефініцій та цицеронівських нападів минув. Чому це не може зрозуміти «помаранчова» поважна професорка, яку поставила «на крило» КПРС? Доктор наук, чиє ім’я увійде в історію не лише як знавця «помаранчових» тенденцій в моді, а й маніпулятора людської свідомості, що майстерно володіє мистецтвом зради.

Чому це не може зрозуміти і заповзятий історик-початківець, який в пошуках роботи ладен «ліпити» все, що може принести шматок сала?

Такі горе-політики суспільству вже не потрібні. Як і та їх словесна брудна маячня, що так далека від реального життя. Суспільство видужує, і сторінки  нашої історії, де-не-де приправлені «помаранчовою» хворобою, вже перегорнуті.

 

Текст заявления приводится без редакционных правок.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день