
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273609-gotuemo-hrustki-zapecheni-gribi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273609-gotuemo-hrustki-zapecheni-gribi
Готуємо хрусткі запечені гриби
Звичні печериці набувають зовсім нового смаку.

Як пише РЕДПОСТ, гриби можна зробити справжньою зіркою застілля.
І ця страва - серед таких.
Хрусткі запечені гриби
Продукти:
- 300 г печериць,
- по 1 ст. соєвого соусу
- по 1 ст. оливкової олії
- по 1 ст. бальзаміка,
- часник,
- розмарин,
- спеції,
- 1 яйце,
- 100 г панірувальних сухарів,
- 1 ст. борошна.
Покроковий рецепт приготування:
- Розчавити часник.
- Злегка розігріти оливкову олію.
- Змішати печериці з часником, бальзаміком та розмарином.
- Зверху вилити оливкову олію.
- Додати соєвий соус.
- Додати спеції.
- Залишити гриби в маринаді щонайменше на півгодини.
- Злити зайву рідину
- Збити яйце.
- Додати борошно.
- Обваляти гриби в яйці з борошном.
- За допомогою зубочистки вмочити кожен печериця в сухарі
- Запікати 25 хвилин при 200 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати баклажани, запечені у горщиках.
Читайте також
- Готуємо тушковані кабачки з печерицями
- Готуємо мішечки з млинців з куркою та грибами
- Готуємо пасту з грибами та сметаною
- Смачний картопляний гратен з печерицями
- Крем-суп зі смаженими грибами
- Готуємо духмяну грибну аджику на зиму
- Готуємо пшоняні биточки з грибами