16.09.2024   
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273609-gotuemo-hrustki-zapecheni-gribi

Готуємо хрусткі запечені гриби

Звичні печериці набувають зовсім нового смаку.

 
Як пише РЕДПОСТ, гриби можна зробити справжньою зіркою застілля. 
І ця страва - серед таких.
 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

 

Хрусткі запечені гриби

 

Продукти: 

 
  • 300 г печериць, 
  • по 1 ст. соєвого соусу 
  • по 1 ст. оливкової олії 
  • по 1 ст. бальзаміка, 
  • часник, 
  • розмарин, 
  • спеції, 
  • 1 яйце, 
  • 100 г панірувальних сухарів, 
  • 1 ст. борошна.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  • Розчавити часник.
  • Злегка розігріти оливкову олію.
  • Змішати печериці з часником, бальзаміком та розмарином. 
  • Зверху вилити оливкову олію.
  • Додати соєвий соус.
  • Додати спеції.
  • Залишити гриби в маринаді щонайменше на півгодини. 
  • Злити зайву рідину
  • Збити яйце.
  • Додати борошно.
  • Обваляти гриби в яйці з борошном. 
  • За допомогою зубочистки вмочити кожен печериця в сухарі
  • Запікати 25 хвилин при 200 градусах.

 

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати баклажани, запечені у горщиках.

 

Читайте також

  • Готуємо тушковані кабачки з печерицями
  • Готуємо мішечки з млинців з куркою та грибами
  • Готуємо пасту з грибами та сметаною
  • Смачний картопляний гратен з печерицями
  • Крем-суп зі смаженими грибами
  • Готуємо духмяну грибну аджику на зиму
  • Готуємо пшоняні биточки з грибами

 

←Вернуться Печать