Фото наслідків атаки безпілотників на Харків показали в прокуратурі

31.01.2024  09:08
30 січня о 22:40 ворог здійснив обстріл безпілотниками по Харкову.

Подробиці про пошкодження внаслідок обстрілів повідомили у Прокуратурі Харківської області, передає РЕДПОСТ.

У Слобідському районі зафіксовано влучання трьох БПЛА у житловому секторі. Пошкоджено нежитлову будівлю, супермаркет, автомобілі, кафе, вибиті вікна в багатоповерховках. Чоловік 85 років травмований, у жінки 46 років - гостра реакція на стрес. Медики надали допомогу на місці.

У Салтівському районі БПЛА влучив на територію приватного домоволодіння. Господарі, чоловік 58 років та його дружина 61 рік, отримали гостру реакцію на стрес, від госпіталізації відмовились.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Прокурори та слідчі поліції зібрали уламки БПЛА «Герань-2» та зафіксували наслідки збройної агресії російської федерації.

Під процесуальним керівництвом Слобідської та Салтівської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше РЕДПОСТ писав, що ввечері 30 січня опинився під атакою дронів-камікадзе типа "Shahed". Рятувальники загасили кілька пожеж, які виникли внаслідок атаки «шахедів» на цивільних об'єктах у різних районах міста. Постраждали троє чоловіків у віці 85, 44 та 56 років.