
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253707-kuryacha-grudka-tomlena-v-molotsi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253707-kuryacha-grudka-tomlena-v-molotsi
Куряча грудка томлена в молоці
Смачна дієтична страва з мінімальними витратами праці.

Як пише РЕДПОСТ, загалом ця страва, у швидкому варіанті - своєрідна паличка-виручалочка, коли немає часу чи немає особливого бажання багато часу затратити на готування. .
Куряча грудка томлена в молоці
Продукти:
- 800 гр. куряча грудка
- Спеції та сіль за смаком (лимонний перець, мускатний горіх, суміші зеленого, чорного та білого перців та ін.)
- 3 горошини запашного перцю
- 350 мл молока
Покроковий рецепт приготування
- Відокремивши філе, розділіть її на частини.
- Промити, дати обсохнути.
- Змішати спеції.
- Ретельно натерти шматочки спеціями і відправити в холодильник маринуватися в рукаві або пакеті на 15-30 хвилин.
- Перекласти філе в каструлю та залити молоком
- Додати запашний перець.
- Поставити на вогонь та дочекатися кипіння молока.
- Як тільки молоко закипить, тут же накрити каструлю кришкою, відставити,і, укутав ъъ полотенцем, або використовуючи грілки для підтримки високої температури, дати постояти 1 год.
- Вийняти шматочки і розкласти порціями. Смачного!
Зазначимо, і тут уже питання уподобань, підходу, смаку, є трохи інший рецепт приготування цієї страви. За збереження тих самих принципів, відмінність їх у наступному:
- М'ясо та молоко беруться 1:1 (наприклад, кілограм м'яса на літр молока)
- Маринується грудка не менше 2 годин
- М'ясо кладеться до кипіння молоко і кип'ятиться хвилину.
Нагадаємо, раніше ми розпвідали, як приготувати ніжний жульєн з куркою та грибами.