
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253684-bitochki-z-heku-z-sirom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253684-bitochki-z-heku-z-sirom
Біточки з хеку з сиром
Перед вами рецепт страви, яка є варіантом швидкої вечері для всієї родини.

Як пише РЕДПОСТ, страва, якщо у вас під рукою віночок, виделка, а тим більше міксер, готується не дуже довго. А доступний хек, до того ж корисний. Для приготування, в ідеалі, використовувати кулінарне кільце, але в принципі, при добре збитому білку, можна обійтися без нього.
Біточки з хеку з сиром
Продукти на 2 порції:
.
- Хек – 500 г (350 г філе без шкіри)
- Яйця – 3 шт.
- Сир твердий - 20 г
- Олія для смаження - 30 г
- Спеції для риби – за смаком
- Сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування:
- Зробивши надріз по хребту, відокремити філе від кісток та шкіри.
- Жовтки відокремити від білків.
- Філе хека розірвати руками на дрібні шматочки-волокна та відправити до жовтків.
- Додати сіль та спеції, перемішати.
- Додати|добавляти| сир, нарізаний дрібним кубиком. Перемішати ретельно.
- Яєчні білки збити за допомогою міксера до пишної густої маси.
- Попередньо розігріти духовку та підготувати деко.
- Розігріти сковороду на середньому вогні, додати олію.
- Викласти биточки на сковороду (зручно використовувати спеціальну форму-кільце): спершу викласти білки, потім рибний фарш.
- Потім викласти зверху збиті білки.
- Смажити битки з риби з кожного боку по 1,5 хвилини.
- Потім помістити рибні битки в розігріту духовку. Запікати при температурі 200 градусів 4 хвилини.
- Пишні битки з хека готові. Смачного!
Нагадаємо, раніше ми розпвідали, як приготувати ніжний жульєн з куркою та грибами.