
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253565-smazheni-svinyachi-rebertsya-z-medom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253565-smazheni-svinyachi-rebertsya-z-medom
Смажені свинячі реберця з медом
Смачна м'ясна страва, яку можна подавати на стіл з будь-якими гарнірами, салатами та соусами.

Як пише РЕДПОСТ, перед приготуванням цієї страви м'ясо треба замаринувати від двох-трьох годин. Можна дати постояти ніч.
Свинячі реберця, смажені в духовці з медом
Продукти:
- 1 кг свинячих ребер
- 4 ст. л. кетчупу
- 2 ст. л. рослинної олії
- 4 ст. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. гірчиці
- 2 ст. л. меду
- за смаком - червоний та чорний перець
Покроковий рецепт приготування:
- Покладіть у велику каструлю мед, гірчицю, кетчуп, соєвий соус, олію та чорний і червоний мелений перець.
- Розмішайте отриманий маринад.
- Замаринуйте реберця, постав у холодильник, мінімум, на 2-3 години.
- Викладіть ребра на лист і полейтк залишками маринаду.
- Надішліть ребра в розігріту до 180 °С духовку на півгодини.
- Після цього можна виймати та подавати до столу.
Нагадаємо, раныше ми писали, як приготувати крильця з хрусткою скоринкою
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: